Komentari za tekst "Konačno u Srbiji – Infacol kapi za grčeve u svim apotekama"

Komentara
6
Ostavite komentar
Prezadovoljni Infacol kapima..
Zahvaljujuci ovim kapima moja deca su mirno spavala. Nista drugo nije pomoglo. Samo sam smanjila dozu. Davala sam 4 puta u 24 casa po pola pipete. Tako 2,5 meseca, a posle sam smanjivala dozu na 2 puta dnevno jos dve nedelje. Sve pohvale za kapi. Mi smo ih nabavljali iz Engleske.
Mislim da je sve ovo individualno. Moja decu su imala jake grceve do 3 meseca stariji i mladji do 5. Nema koje kapi nismo probali i iz inostranstva su nam donosili kapi ali nista nije pomoglo. Jedino nam je znacio onaj termofor za stomacic. Sve je samo proslo posle par meseci ali je bilo to uzasan preiod. Nocu su spavali ali su po ceo dan plakali. Sada su veliki momci 🥰
Zaista odlicne kapi! Moja beba uz njih nije ni imala grceve...
Bas lepa vest da ih mozemo nabavljati i kod nas.
Moja beba isto ima jake grceve,dajemo joj Espumisan,pa bih htela i Infacol da probam.Da li vredi uzimati,koristiti?hvala
Ja sam koristila sa prvim detetom, sad i sa drugum i odlične su. Inače daju se pre svakog obroka, po pipeta, ne na određen br.sati, ne po pola pipete... Ja sam prvom detetu prestala da dajem kad je napunila 3meseca, a do tad nismo osetili grčeve, sem taj prvi dan tj noc.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »