Komentari za tekst "Nemojte da preterujete u ušuškavanju beba!"

Komentara
9
Ostavite komentar
Bas me zanima kako bi me posavetovao doticni da mu kazem da zivim na severu Kanade gde je evo trenutno -45.A preko dana je -35. Kako da obucem bebu samo da izadjem od kola do prodavnice ?!?! Jos gore je sto je u kolima +21. Tako da je razlika izmedju temperatura iz kola i napolju preko dana 55 stepepeni. Ja ne vodim bebu (10 meseci ) po 20 dana napolje. Sta cu ako je obucem u potkosulju ,duks i ski odelo ona se preznoji u kolima pa kad je iznesem napolje eto prehlade. Onda je oblacim i svlacim u kolima. A za ovako velike minuse kao danas trebala bi jos 3 stvari da joj obucem i da je prekrijem preko lica da nedobije promrzline kada bih je izvela napolje. Tako da saveri doticnog ne vaze za sve.
Svaka čast na izboru mesta za život. Ja nikad ne bih mogla u tako hladne krajeve.
Imam dva djecaka. Prvi put sam im carapice obukla sa 5 mjeseci. Nikad ih ne utopljavam previse, jer treba organizam sam da se izbori i stvori jak imunitet... ipak treba, jednog dana, da skinu jaknu po hladnoci i daju je svojoj djevojci... ;)
Majke,samo same sebe treba da slusaju i da prate svoju decu. Babama i ostalima,treba skrenuti paznju i kraj price.Niko ne treba da se mesa oko deteta..
a koja je to optimalna temperatura?

Optimalna je 37 a za bebe 18-21
Sjajan text, još samo da ga pročitaju brižne bake koje nam non-stop ''sole'' pamet kako treba da je obučeno i u kući kao da ide na severni pol. Moje dete samo (pametno sa pet meseci) odbija toplije oblačenje i vrlo se buni. Ja sam uvek izgledala kao nindža (takva je kapa bila) i kretala se kao kiklop koliko sam odeće kao mala imala na sebi. Zbog toga moja sestra nosi hulahop čarape do pola leta, a ja sam se borila sa upalom grla, ušiju i dr.
Bravo za komentar, slazem se sa vama u potpunosti ! Toliko da cu ga mojoj svekrvi pod nos poturuti , koliko mi stalno soli pamet "jaooooo pa on ce se smrznuti", a kao Eskim obucen!
Bake treba saslusati ali sebe poslusati.

Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »