Komentari za tekst "Koji tip mame vas najviše nervira?"

Komentara
24
Ostavite komentar
A tip mame pozdrav svim mamama haha?
Ja sam svaki tip pomalo od gore navedenih i da dodam da sam mama buntovnik, uaaa podmicivanje, babske i nadbabske baljezgarije!Pa plasiranje feminizma u punom jeku...ekologije i te stvari sto idu uz pravu hipi mamu :)
ja sam fit mama :)
odlicno,ja sam po ovom clanku ama bas sve zajedno :)
no,posle tri godine sve izgleda smesno :)
Super podela... ja sam ova sa koferom. Stanujem na 4. spratu I kad mi nesto zatreba, najgore mi je popeti se po stvar, zato se uvek lepo spakujem :). A nerviraju me ove sto se hvale kako su im deca Anstajni od treceg meseca. Pogotovo kad to rade po drustvenim mrezama. Ako ne napisem I ne objavim na sva usta kao da se nije ni desilo. Mislim da ne znaju da uzivaju u tom malom napredku svoje bebe sami sa bebom I partnerom.
A ja sam ova sto nosi sve zivo, i sto je preumorna i nema para
Pa ovo su ustvari jedine vrste mama :-) nema onih koje se u nekom momentu ne uklapaju u neku od navedenih kategorija! Ma opušteno, sad još i mame da se dele na vrste i podvrste....mame su i najbolja i najgora bića u isto vreme i to je skroz OK! :-)
Ja sam hvalisavka. Samo nisam uopšte imala mleka. Sad sam i ova sa previše informacija... Da ćutim, bolje mi je :D
Definitivno sam fit mama:-)
Verovatno da si fit mama,Mina,cim nisi ukapirala koje je pitanje.
Mene licno ne nervira ni jedna od ovde navedenih mama.
Sve smo mi razlucite i svaka brine o svom detetu onako kako misli da je najbolje. Mene nervira kada vidim koliko ima dece zanemarene, isfrustrirane, ne vaspitane.To je samo znak koliko se sa decom ne radi. Ako su vec znale da rode decu onda treba i brinuti o njima. Treba se zrtvovati.Mnoge danas nisu spremne na to.
mame hvalisavke definitivno! :D
Takodje :-)
Suuuper tema!
ja sam ova prva fit:p
Ja sam ona prva mama. I niko nece da se druzi sa mnom, a ja bih samo da se moja beba druzi sa drugim bebama..:(
Хахаха, ја сам пола ова са кофером, пола органска храна. Нема оне групе мама која мене излуђује ( све раде као што су бабе радиле, а лекари су будале, Смоки од 4. Месеца :-)
Podrzavam, i obavezno plazmu i kravlje mleko pred spavanje, da prespava celu noc :D ta grupa bi isto trebala da se nadje na spisku :D
Mama paranoik B-)
Hvala ženice, što si se javila :*
Da ,i ja sam od onih koja ne voli mame sto se previse hvale svojim detetom.Naravno svakom je svoje najpametnije,najlepse...ja sam od onih koja kada god negde krene nosi previse nepotrebnih stvari,ali nikad se ne zna kada ce sta zatrebati.U svakom slucaju veliki pozdrav svim MAMAMA!!!
te brizne mame su mi najgore.....ja sam od onih mama kojima se desi da zaborave rezervni sorc ili majcu...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »