Komentari za tekst "Ko je izneverio trudnice?"

Komentara
7
Ostavite komentar
Da li su novinari otisli da provere zasto je 6 od 8 kovid trudnica (u tom trenutku ih je bilo toliko) preminulo u Nisu i Krusevcu? Da li su prikazali statistiku preminulih trudnica i porodilja u ovim porodilistima u prethodnih 5 ili 10 godina? Cesto smo nazalost culi tuzne vesti iz ovih gradova i pre korone.
Bebac, vanserijsko razocarenje zbog priklanjanja belosvetskoj prevari i bogacenju farmakomafije.
Svi smo vec upuceni u ovu "naaajsmrtonosniju bolest". Na svetu ima 7,6 milijardi ljudi, Covid je odneo 4,5 miliona (nagadjamo, jer se autopsije ne rade), sto je 0,059% stanovnistva.
Kao sto rekoh, najsmrtonosnija bolest i pod obavezno pelc svih trudnica koje jedva da smeju paracetamol da popiju (karikiram jer je terapija vrlo ogranicena) al zato pelc pod obavezno.
Takodje studija o rodjenoj deci nema, jer je ova kvazivakcina koja od Covida ne stiti izasla pre 10ak meseci, te rodjene dece ili nema, ili ima vrlo malo, i vrlo su mala da bi se ustanovilo postoje li posledice vakcinacije majki kojima do peosle godine ni vakcinacija protiv gripa nije bila dozvoljena.
Tek kad ta deca dodju do 2-3 godine, videcemo postoje li posledixe u vidu autoimunih bolesti i slicno.
Al bitno da ste se vi priklonili promociji ovog neproverenog genocida.
Bravo.
Nažalost kada god napišem negde da sam tridnica koja je primila vakcinu, ne dabih se prepirala sa nekim- Vaš život Vaša stvar- već da trudnice znaju da ima jako veliki broj nas koje smo se vakcinisale, normalno porodile, rodile zdravu i pravu bebu koju dojimo....ja naiđem na takve užasne komentare, vređanja, čak mi šalju i užasne poruke...strašno, ali strašno kakav smo narod i koliko smo nekulturni
A da li smo se zapitali i zasto samo kod nas trudnice umiru?
I ko onda odgovara za one vakcinisane koji su umrli nazalost, da li lekari koji savetuju vakcinaciju?
A da li smo se zapitali zašto su kod nas trudnice umirale i pre pojave bolesti covid-19?
Ko je tebi rekao da trudnice umiru samo kod nas? Jel vama internet služi izgleda samo za gluposti a ne i za ozbiljno informisanje?
Trudnice koje podležu idiotskoj kampanji antivakcinaša, umiru.
Vakcinisani koji su umrli su bili ljudi sa već ozbiljnim komorbiditetima (bez obzira na godine, zamislite ima i mladih a bolesnih) ali šta to vas briga, zar ne? Najvažnije je širiti laži i trovati okolinu umesto se edukovati.
Ja ne sirim lazi, malo ste se presli. I skroz ste iskocili iz teme... Dzabe se edukujete, svako je odgovoran za svoje odluke. Nece ti antivakseri sto ih tako nazivate biti odgovorni ako su nekoga savetovali da se ne vakcinise, kao ni ovi koji su savetovali. U tome je poenta. A da, nazalost samo kod nas se vodi tako, da navodno umiru covid+ trudnice i porodilje, a druge hronicne bolesti se ne pominju. A sto se tice tih trudnica koje navodite da su umrle, malo se bolje ako mozete raspitajte da li si bile nevakcinisane.. Ne moze sve preko medija koji nas truju i prave paniku.😉
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »