Komentari za tekst "Prepoznajte da li beba dobro sisa"

Komentara
6
Ostavite komentar
Imam problem,ne znam kako bebca da dojim u rukama....jedino lezeci...u rukama na levoj i nekako,al na desnoj ruci mi je nezgodan polozaj,sve mu glavica pada,pa se jako plasim!
Moja bebica ima 3meseca i još je nisam dojila nikako drugačije osim ležeći😊
Ni ne znam drugačije, ali sve je stvar navike.
ja imam dosta mleka i veoma je jako.u porodilistu su mi rekli da smanjim unos sokova i slatkisa jer od toga nadolazi mleko.ko neme mleka nek proba sa ovim slatkim receptom...
beba se rodila 26.12-09.Problem: nemam mleka.Doktori kazu da ce tek za 3-4 dana.Molim za savert.
Puno Vam hvala na javljanju i Vasoj ljubaznosti
mama Snezana
Jeste nesto najlepse,pa jos kad me moj mali andjelcic posle sisanja onako zadovoljno pogleda i uputi osmeh,sva se topim.Mislim da za jednu zenu od ovogs nema nistal lepse.
Dojenje je zaista dar ljubavi.Nema lepseg osecaja kada taj maleni zivotic cije je srcance do skoro kuckalo ispod vaseg uhvati svoju siku i pocne da vuce.Drage buduce mame budite uporne u tome da beba pocne da siki.Tazite od babice cim se porodite da vam bebu stave na grudi,da oseti tu toplinu cim stupi u ovaj svet.Pedijatriske sestre zamolite da vam ne dohranjuju bebu kada je u boksu kod njih.Muzevi naoruzajte se strpljenjem da istrpite prolaktin isplati se.I jos nesto kada dojite mozete svugde i u duzu setnju tu je klupica da se beba nadoji,i u kafic,na bazen,more.... Bebac nosi svoj frizidercic sa sobom.Vodite racuna o tome da dojenje nije zastita od trudnoce jedino ako nemate ciklus.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »