Komentari za tekst "Kako multipla skleroza utiče na trudnoću?"

Komentara
10
Ostavite komentar
Imam ms vec 4 godine,sad sam u 6.mesecu trudnoce i dobro podnosim. Ono sto me brine taj porid posle porodjaja i u nedoumici sam dal da idem na epidural ili na carski ?!
Ja imam ms vec 20 godina. Dvoje dece sam vrlo lako, bez problema prirodnim putem rodila. I sad ih jurim, cuvam, radim i skroz sam aktivna...kako u sportu, drustvenom zivotu, tako i na poslu. Samo napred, bez stresa a bebe su andjeli i zato NE ODUSTAJTE OD TOGA ni sa ms dijagnozom. Pozdrav!
Svaka čast. Bravo 👏
Ja imam ms i bojim se.To je teret.
Ja sam neko, ko kao ti ima dijagnozu ms. Volela bih da ti prenesem deo svog pozitivnog stava...ne boj se...zivi...od dijagnoze se ne umire...samo napred i ne masi dijagnozom...kod nas ljudi ne vole bas to ;) ja nemam jedan jedini simptom ALI SAM VESELA, SRECNA, ZIVIM...VOLIM. SAMO NAPRED I OSMEH :)
Kako ste lepo ovo napisali,samo kad neko ima stlani strah da ce se nesto desiti i pored terapije i vitamina i iako moze da trci i radi onda je tesko,al svakako ste divno ovo napisali,umiruje
Ja imam 25god i bolujem od ms-a a trudna sam 7mesec trudnoce.... Samo me zanima da li je epiduralna anestezija opasna za obolele od ms-a, to niko ne moze 100%da mi garantuje...
moja mama je bolesna od MS skoro 20 god. :-(
Moja Baka je dobila ms sa 30 godina. Doktori su joj rekli da zatrudni da bi bolest stagnirala I tako je I bilo. Zivi sa ms vec 25 godina I rodila je zdravo dete:)
Baka ima 55 god, a unuce koje ostavlja komentate, koliko?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »