Komentari za tekst "Kako do ravnog stomaka"

Komentara
3
Ostavite komentar
Instaliras aplikaciju koja ce da te opominje za obroke jer mame cesto nemaju vremena da jedu.
Jedes 5 puta dnevno, minimum.
Za dorucak zitarice ili parce integralnog hleba i solja jogurta ili mleka, moze i jedno kuvano jaje.
Za uzinu bili koje voce u kolicini od 200g.
Za rucak kuvano povrce i 150 g mesa ili ribe, zacinjeno i ne zaprzeno.
Za uzinu 200g voca.
Za veceru solja toplog mleka i integralna kifla.
Ne jesti posle 7.
Piti 2l vode dnevno.
Svi napitci se izbacuju osim kafe i nezasladjene limunade.
Bez slatkisa, samo kocku crne cokolade.
Ovakav plan mi je dao nutricionista u domu zdravlja. Sedmicno se gubi 1-2kg i kilogrami se ne vracaju. Ja sam do sad nekoliko puta pratila ovaj rezim i odlican je.
Podrazumeva se da ne sedite po ceo dan, ali koja mama ima vremena da sedi..Uvek treba imati pripremljen sledeci obrok i ne smeju se preskakati obroci jer je poenta ubrzavanje metabolizma.
Ko proba neka mi javi rezultate, pozdrav.
Balansirana ishrana zdravog coveka podrazumeva unos masti zivotinjskog porekla, namirnica zivotinjskog porekla, voca, povrca i ugljenih hidrata. Znaci, sve unositi umereno, spram dnevne potrosnje i obavezno vezbanje bar 3-4 puta nedeljno. Ne priznajem izbacivanje namirnica, smatram da je organizmu sve potrebno i, naravno, unos suhomesnatih proizvoda svesti na minimum i voditi racuna sta od suhomesnatog jedemo ( nisu isto npr. virsle i pecenica) i ,po meni, izbaciti potpuno jedino gazirane sokove. Slatkisi da, zasto da ne, opet - umereno. :) Proverena formula. :)
najbolje je da ne jedemo nista. ovo je klasicna dijeta pomocu koje se gube kilogrami ali cim se dijeta zavrsi vrati se duplo. jo jo efekat. najbolji nacin da se izgube kilogrami je umerena klopa i posle 6 popodne nista sem voca i naravno fizicka aktivnost. imam bebu od 3 meseca i nemam bas puno vremena ali uvek imam dovoljno da ujutru i uvece izadjemo bebac i ja u setnju,njemu prija svez vazduh a ja uzivam u setnji i trosim kalorije.☺☺
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »