Komentari za tekst "Kako da od mame opet postanete supruga"

Komentara
5
Ostavite komentar
👏👏👏
Jelena,slazem se u potpunosti! Iako se trudim da ga ne zanemarim,i imamo neke rituale (jutarnje,vecerenje obavezne poljupce pre odlaska...)oseca se da to nije jos to...a o psu i macki necemo,imam osecaj da ih nisam mazila otkad se mala rodila...ali zato imam srecu da me muz iznenadi cokoladicom ili porukom na frizu,a pas tako sto bude uz kolica dok pijemo kafu,a ne kod mene u krilu,dok macka kulira na drugoj stolici - sto nijedno od njih,pocev od muza,pre bebe nisu radili ;-) i tad shvatim da je ljubav jos tu,u vazduhu,ali na stand-by ;-)
Sve je to super i slazem se, al me nervira zasto uvek mi zene moramo da zadovoljavamo druge?! Te decu, te muza, te psa ili macku..uvek mi moramo biti te koje razmisljaju sta raditi da se drugi ne osete manje voljenim! Gde su saveti za muzeve? Ja ih do sada nisam citala..mada jaka vajda ako cu ih ja citati a ne moj muz..pih
Upravo tako!
👍
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »