Komentari za tekst "Da li je farbanje kose u trudnoći opasno?"

Komentara
7
Ostavite komentar
Što reče neko i pušenje je štetno u trudnoći,pa mnogo žene ne mare za to i na kraju kažu "rodila sam živo i zdravo dete". A kakve su posledice kroz zivot tog deteta? I nikad nece reći da je zbog maminog pušenja cigareta ili farbanja,... Šta god je sumnjivo,bolje ne.
ja se nisam farbala kroz celu trudnoću, uradila sam balayage na početku trudnoće i sad sam je osvežila pred porođaj i baš mi je bilo loše od mirisa hidrogena, pa i farbe
naravno da nije . to su babske price . ja sam se dva puta u pocetku trudnoce i pred kraj trudnoce satirala . to nema nikakve veze.
Farbala sam se i sisala u trudnoci normalno kao i svaka druga zena. Sve su to "babske price"...
Ja se zbog mučnina koje su bile jake i nisu mi dale da mrdnem iz kuće nisam farbala skoro do kraja 3 meseca, a od tad redovno i naravno ništa nije bilo. Čak kad sam pitala svog doktora koji mi je vodio trudnoću a koji je međju cenjenijim doktorima, sam me je pitao gde sam cula te priče da ne smem da se farbam i da su one potpuno netačne. A stvarno čega se sve jedna žena nasluša od tih "ne smeš ovo, nije dobro ono" mogla bi roman da napiše! Ja samo znam da sam radila celu trudnoću onako kako sam se osecala i sve je proslo u najboljem redu :-) Tako da devojke slušajte sebe i svoje telo :-)
Pusenje je takodje stetno u trudnoci, ali mnoge trudnice ne mare za to.
Ma nemojte se tripovati. Farbala sam se od pocetka do kraja trudnoce kao i sad u periodu dojenja i nikad nista nije bilo. Kakve prirodne farbe i slicno. Sve je to hemija pa bolje onda da bude ona sto se manje ispira, samim tim je i redje farbanje.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »