Komentari za tekst "Evo kako nastaju mladi delinkventi"

Komentara
4
Ostavite komentar
Znaci, slobodno se moze zlostavljati dete. Zasto onda kaznjavamo zlostavljace?!
Znaci treba zlostavljati decu i nece imati problema. A da li je problem ako je zlostavljano dete preplaseno, povuceno i depresivno?
Kako mozete tako povrsno procitati tekst i cak i ne potruditi se malo razmisliti o onom sto pise?Nigdje,apsolutno nigdje ne pise da se djeca mogu slobodno zlostavljati,ne postoji cak ni jedna jedina rijec koja bi mogla navesti na takav zakljucak.Sta je pisac htio da kaze-da konvencionalna teorija o zacaranom krugu nasilja,po kojoj nasilje radja nasilje i dalje stoji ali da je istrazivanje pokazalo da je nedovoljna i da je uzrok i proces nastanka maloljetnicke delinkvencije mnogo slozeniji..Npr: djeca koja u zivotu ni cusku nisu dobila a s druge strane su ih roditelji zanemarivali iz nekog razloga,takodje vrlo cesto postaju problematicna,zbog nedostatka ljubavi,paznje,odgoja,discipline,autoriteta itd itd..lijepo pise da je cijela stvar jako slozena
Sve polazi iz porodice i porodicnih odnosa. Najvise me nervira kada cujem price drustvo je krivo sto je dete ovakvo ili onakvo. Ja sam odrastala 90-ih, pa sta je trebalo da budem kriminalac, ubica, lopov, narkoman. Odrasla sam u normalnim porodicnim odnosima, gde su roditelji uvek bili moja najveca podrska.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Deca koja su bila isključivo dojena imaju manju sklonost ka alergijam »
Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Zašto je važno promeniti neke navike u vezi sa korišćenjem plastike »
Ključne informacije za sprečavanje gušenja i bezbednost dece tokom obroka i igre »