Komentari za tekst "10 najskupljih bolnica za porođaj na svetu"

Komentara
4
Ostavite komentar
Ja sam se porodila u Chelsea and Westminster bolnici i nisam platila ništa niti kome šta dala. Postoji privatni dio ali nema potrebe za to, jer svakako sam imala njegu bolju nego što sam i mogla zamisliti. Sestre preljubazne, hranu sam biraš sa menija, a otac djeteta je sa tobom cijelo vrijeme. Bolje nisam mogla ni sanjati :-)
PRINCE OF WALES je drzavna bolnica a u Australiji svi imaju pravo na zdravstveno osiguranje tako da ovo mogu samo da budu cene za strance..
Dok me sve zivo boli, mnogo mi je bitno kakav pogled imam iz sobe i dal' imam wifi, a izuzetno mi je bitno da posteljina bude sa plavim i roze cvetićima i da gledam malu nevestu dok se porađam ;)
Pre cetriri godine, rodila sam cerkicu u Visegradskoj, kod prof. Radunovica na odeljenju, apartmani su bili cisti, lepo odrzavani, sa udobnim krevetima, tv, friziderom... sestre su bile usluzne i zadovoljne svojim statusom. Nedavno sam se porodila sa drugim detetom u istoj bolnici, na istom odeljenju, koje je u medjuvremenu premesteno i nista nije bilo kao pre. Mnoooogo je i do samih zaposlenih, jer oni unose pozitivne emocije, kad su i sami zadovoljni :-)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Farbaju se za Veliki petak i često danima krase trpezu »
Super ideje kako da od preostalih kuvanih jaja napravite ukusna jela koja ćete u slast pojesti… »