Komentari za tekst "Pričam ti priču"

Komentara
14
Ostavite komentar
Stvarno, i meni je bilo žao da pričam ćerkici da lovac treba da ubije Snežanu.. Itd a učimo decu da ne budu nasilna ni ljubomorna.. Uvek je postojalo dobro i zlo i deca i to treba da znaju, a opet, što i puža treba ubiti?
Dr
Joj! A sta tek ja da kazem, pa mi imamo i polubrata, dakle mamica je u stvari zla maceha!!!
Carapa ili cekic ne menja nista niti ublazuje delo.Zasto ga uopste lupiti cemu to..Bolje nikako ne pevati ima drugih pesmica koje nisu nasilne...:)
napisite celu pesmicu o puzu molim vas :-) da se podsetimo!
"Pusti puzu rogove,
da oremo dolove!
Ako neces pustiti,
ja cu tebe lupiti,
carapom po glavi,
u zelenoj travi!"
cuh u pepa prasetu-crvenkapina baka se sakrila u ormar :)

zaista ne zelim djetetu da pricam pricu gdje vuk zavrsava u bunaru,ili mrtvi ozive....kao u ptici trkacici.pa nek nam ne fali nista....
Stvarno volim da citam sta pise ovaj tata. Zaista je sve tako. Koliko prica zaista znamo da ispricamo do kraja? I kako neke od njih ,zaista, znaju da budu surove, sto shvatamo tek sad kad smo postali roditelji . Ali bitno je da imamo maste, da se druzimo sto vise sa svojom decom, a price mogu dobiti kraj kakav god zamislimo i mi i deca.
I ja sam ukapirala da znam mnogo nekih prica koje ustvari ne znam da ispricam...
Znaaam pesmicu... kad mi je cerkica prohodla pa posle kise krenule u setnju i naidjemo na puza odmah sam pocela da joj pevam... pa kad sam dosla do onog dela o ubijanju tek tad sam se setila kako ide cela... pa sam stala... mislim bas... sekirom po glavi... kako to da joj pevam?! a opet nama su pevali pa nam nista ne fali... ne znam... nisam pametna :)
Hehe, super, moze... :) Hvala, Miljana
Pevajte u izmenjenoj verziji: "Ja cu tebe lupiti carapom po glavi..."
;-)
Jao jeste....da se najezis!
Da uz te Price smo Mi odrasli a Sad MOram da smisljam i improvizujem celu pricu da nebude nasilna za moje dete.A nama su roditelji bas tako pricali bez imalo izmene .Uzas...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»