Press
PRESS
Kakvo je dete rođeno u horoskopskom znaku jarca i šta od njega očekivati tokom odrastanja? Saveti za roditelje koji su dobili dete rođeno u horoskopskom znaku jarca.
Kakvo je dete rođeno u horoskopskom znaku strelca i šta očekivati od njega tokom odrastanja? Saveti za roditelje koji su dobili dete rođeno u horoskopskom znaku strelca.
Kakvo je dete rođeno u horoskopskom znaku škorpija i šta očekivati od njega? Saveti za roditelje koji su dobili dete rođeno u horoskopskom znaku škorpije.

Koliko puta sedmično vodite dete na treninge ili privatne časove? 

Evo kako da priredite svojoj deci zabavu koju će zauvek pamtiti

 
Kakvo je dete rođeno u horoskopskom znaku vaga i šta očekivati od njega? Saveti za roditelje koji dobiju dete rođeno u horoskopskom znaku vaga.
Kakvo je dete rođeno u horoskopskom znaku devica i šta da očekujete od njega? Saveti za roditelje koji dobiju dete koje je rođeno u horoskopskom znaku devica.
Kakvo je dete rođeno u horoskopskom znaju lava i šta očekivati tokom odrastanja?
Kakvo je dete rođeno u horoskopskom znaku raka i šta očekivati?
Kakvo je dete rođeno u horoskopskom znaku blizanac i šta očekivati od njega?
Kakvo je dete rođeno u horoskopskom znaku bika i šta da očekujete od njega?
Kakvo je dete rođeno u horoskopskom znaku ovca i šta očekivati tokom odrastanja

Centar Srce radi svakog dana tokom cele godine

Ukoliko želite da izbegnete alergijske reakcije na neke od ovih namirnica, najbolje je da ih uvrstite u bebin jelovnik nakon prvog rođendana...

Koliko je rizična trudnoća u kojoj se primenjuje serklaž i na koji način se radi... Svi detalji o tome šta je serklaž, kada se primenjuje, na koji način i kako prepoznati da je potreban ovaj zahvat.

 Voditeljka je više od pola trudnoće provela radno

Da, bebe čuju muziku još u stomaku, i na nju i te kako reaguju.

Otkrijmo neverovatni svet roditeljstva zajedno!

Kada se odlučite da želite da ostanete u drugom stanju, obratite pažnju na način na koji vaše telo funkcioniše ali i dobro se informišite kako da povećate vaše šansama za začeće...

Cilj je poboljšanje uslova u kojima deca borave...