Svekrva-noćna mora ili ne?

odgovora

Objavljeno

:lol::lol::lol::lol:

prosto ne mogu da verujem koliko mogu nisko da padnu :rolleyes:

nadam se da mi necemo biti takve :blink:

Objavljeno

:lol: :lol: :lol:

E, vidiš a kod moje sveki sex ne postoji...i o njemu se ne priča. :D

Ma da samo neznam kako li je decu radjala. Od svega me najvise nerviralo sto je uvek pokusavala moju decu preko mene da vaspita, i to je trajalo dok joj nisam skrstila. Sad me za sve p[ita u vezi dece.

Objavljeno

Sanjala sam nocas moju divnu sveki... Sutirala sam je sve nogama po sred face... Ahhhh... Lep osecaj... :) Ispraznis se makar u snu...

Objavljeno

Sanjala sam nocas moju divnu sveki... Sutirala sam je sve nogama po sred face... Ahhhh... Lep osecaj... :) Ispraznis se makar u snu...

Tek kad se porodiš, ostvari svoju želju...a onda reci da si bila neuračunljiva zbog porođaja :D vidi, imaš tri meseca fore :D

Objavljeno

Jaaaao Milenice kakav divan san :D ..... Ja takve snove sanjam i budna....hahahaha

Objavljeno

Tek kad se porodiš, ostvari svoju želju...a onda reci da si bila neuračunljiva zbog porođaja :D vidi, imaš tri meseca fore :D

DOBRA IDEJA KIKIRIKI... :lol:

Objavljeno

Jaaaao Milenice kakav divan san :D ..... Ja takve snove sanjam i budna....hahahaha

:lol:

Objavljeno

Ala bih ja ovde pisala... jaooo... samo da se opistim malo... zapravo, vise bi to bilo nesto sto se oseti u vazduhu, nego sto je bilo konkretnih okrsaja.... polako...

Objavljeno

Aaa, nisam dobro procitala naslov :D i jos se pitam, otkud administratorke dozvolile 2 teme o svekrvama? :D

Pa ajde da se upisem-super sam se slagala sa svekrom, dok on nije resio da vise nece da bude dobar sa mnom, jer sam ja zvanicna sa njegovom zenom, tj. mojom svekrvom. Od tada mi se ne javlja :huh:

Objavljeno

Aaa, nisam dobro procitala naslov :D i jos se pitam, otkud administratorke dozvolile 2 teme o svekrvama? :D

Pa ajde da se upisem-super sam se slagala sa svekrom, dok on nije resio da vise nece da bude dobar sa mnom, jer sam ja zvanicna sa njegovom zenom, tj. mojom svekrvom. Od tada mi se ne javlja :huh:

He he, a ti si verovatno "jaaaaako" potištena zbog tog :D

Objavljeno

Milenica ma ko ja glupa i dobra,necu da me traca hajd reko ja nju danas nazovem da kazem izvini ocekujuci da ce na moje rijeci da lijepo reaguje,ma kakvi jos gore i rekla sam nema sanse da cu vise,a sad kao spominje bebu i ona i zaova kao imacete vidjecete kako je to,ne znam sta hoce reci jel klete ili sta.Samo me strah da mi se sta ne desi,zato ja nju trpim i sutim...Bolesna zena

E, pa gde je tu kraj bezobrazluku... uf, da se svađa sa trudnom snajom, umesto i ona da spusti loptu...obiće joj se to o glavu, kad joj bude zafalilo unuče...a snajka ne da!

Objavljeno

Vise ne... Al mi u pocetku bilo krivo, posebno sto sam smarala mm do besrkraja zbog tih odnosa, da budu kao svi super, ljubav, svece, prolece, porodice nam se slazu, mi svi divni, dete raste okruzeno ljubavi, bla bla blaaaaaaaa

Ma palite, to govori o vama,a ide u prilog meni :D

E, meni je i naš sveštenik rekao:"Nemoj da se brineš da budeš zla snajka, najbitnije ti je da ste ti i muž u dobrim odnosima, i da se čuvate međusobno i da čuvate vaš brak. Ako će on zbog toga da malo ili puno zahladi odnose sa familijom, šta te briga"

Objavljeno

E, meni je i naš sveštenik rekao:"Nemoj da se brineš da budeš zla snajka, najbitnije ti je da ste ti i muž u dobrim odnosima, i da se čuvate međusobno i da čuvate vaš brak. Ako će on zbog toga da malo ili puno zahladi odnose sa familijom, šta te briga"

A sta ako taj mm nece bas da zahladi odnose sa njima? Tj. nije ti bas uvek podrska? eeee, izgleda da sma opet promasila temu!

A inace, svestenik je 200% u pravu!

Objavljeno

Kod mene se ne zna ko je gori,ali kad sam vec na ovoj temi konkretno sa svekrom sam opet u svadji,tj samo smo na >dobar dan< i to cisto radi reda.razlog poslednjem prepiranju je taj sto kad sam pre dve nedelje isla kod lekara,kao po obicaju morala sam moju majku da zovem da bude sa Lazarom.Pored njih dvoje koji su u kuci,mora da dolazi moja majka.Svekrvi je to oduvek odgovaralo jer nikada nista nije htela da mi pomogne oko deteta,ali se zato njemu odjednom javila zelja da bude deda,tj u ocima drugih,makar na stetu deteta.Par puta smo pokusali da ostavimo dete sa njim,da ga proseta,ili provoza sankama ali se to uvek zavrsavalo tako sto bi dete palo obicno na glavu jer je on posto poto pokusavao da dete cak i kad je imao 8 meseci nauci da hoda :blink: .Ili ga ostavi samog da sedi na ugaonoj garnituri,i raspravlja se sa poslanicima u skupstini,a dete padne na glavu.Poslednji put je odveo dete da ga sanka,i to su improvizovane sanke od starog autosedista jer je on ipak za klasicne jos uvek mali.Uglavnom,dete mu je ispalo iz sanki na sneg i led,sto on uopste nije primetio i nastavio je da vuce.Tek kad je cuo plac,ukapirao je da deteta nema imesto da ga vrati kuci da ga ocistim od snega,i da mu sredim ranu na licu on je tako nastavio da ga sanka jos sat ipo vremena.Dete se smrzlo.E zbog toga i slicnih stvari,zbog njegove neodgovornosti dete moze da bude s njim samo uz nas nadzor.da se vratim na temu moje majke,posto mu je ego povredjen jer ne dozvoljavamo da cuva Lazara,izjavio je kako ce moju majku iduci put isterati iz kuce jer ako on ne moze da ga cuva ne moze niko drugi.I jos da ja >pitam koga hocu i svi ce mi reci da ja nisam u pravu>.E tu smo se isvadjali bogovski,sve sto mi se ovih 6 godina skupljalo sam mu rekla i vise nisam dobra snajka jer sam konacno pustila jezik.godinama sam cutala i trpela,od ulazenja u sobu bez kucanja kad se presvlacim ili dojim dete do toga kako cu da ga hranim,vaspitavam i ostalo.Svasta bi ja jos ovde dodala ali vec sam oduzila,a znam da svi imaju svoje probleme nisam jedina.......

Objavljeno

Kako kad,ali definitivno bolje nego sa svekrvom.On me cak nekad iznenadi pozitivno ali ako je sa njom onda igraju za isti tim(citaj ne sme nista protiv nje jer sve uvek mora biti po njenom)... :rolleyes:

Objavljeno

.

Objavljeno

Ma kikiriki kakvi nije ona bezobrazna ja sam jer sam pustila jezik,kaze ona meni ti si mlada ima da postujes

DA, NARAVNO. KLASIKA. MEMI JE MOJA REKLA KO SAM JA DA JE POSTUJEM... :blink: INTERESANTNO... E ONDA VIDIS KOJA SI BUDALA BILA U STVARI SVE VREME...

Objavljeno

.

Objavljeno

Sve izbegavam ovu temu,reko nemam sta da se pozalim svekrva mi je ok.Ne zivimo zajedno Bogu hvala!Sa sinom,mojim muzem kako ona kaze njih dvoje imaju takav odnos da se ne vide i ne cuju i po mesec dana.Ja to ne shvatam jer se ja s mojom i vidim i cujem skoro svaki dan.Djavo me tero pa sam im taj odnos poboljsala.Dobili smo bebu 3 januara i zena je sa menstruacijom dosla isti taj dan kad smo dosli iz porodilista nakon cega se moja beba osula po celom licu.Taman je to proslo zena je dobila drugi put za 20 dana jer je u klimaksu eto ti nje opet i jos se hvali kako ima odliv!!!Ne mogu da verujem pa to je njenog sina dete,njeno unuce...kazu babine price al ima nesto...

Objavljeno

.

Objavljeno

Kako kad,ali definitivno bolje nego sa svekrvom.On me cak nekad iznenadi pozitivno ali ako je sa njom onda igraju za isti tim(citaj ne sme nista protiv nje jer sve uvek mora biti po njenom)... :rolleyes:

kako mi je ovo poznato... :rolleyes:

Napravite nalog ili se prijavite da biste odgovorili

You need to be a member in order to leave a comment

Napravite nalog

Postanite član/ica Bebac porodice i uključite se u diskusije na forumu.

Napravite novi nalog

Prijavite se

Već imate nalog na Bebac forumu? Prijavite se ovde.

Prijavite se

• Članovi/članice na temi   0 članova

No registered users viewing this page.

• Hormoni, trombofilije i putokazi
      Započeo/la haoyun0367@gmail.com · Objavljeno
      For the period of the sale, all 3 degrees of the 12-month Playstation Plus plans are 25% off for individuals who aren't already a part of the subscription provider. Even the ones presently part of the Essential plan can upgrade to the Extra or Premium ranges and keep 25% off, as properly.  Although the video games featured on PlayStation Plus plans in November are many, the PlayStation Black Friday sale capabilities upwards of 550 discounted products for gamers to take benefit of. The following are the exceptional game deals that PS4 and PS5 customers can indulge in this week. With the exceptionally expected sequel of the Spider-Man collection, Spider-Man 2, not set to release till 2023, some Marvel fans may be itching to pass the time with a chunk of adventuring. In truth, there may be plenty that Spider-Man 2 can analyze from its predecessor before its release.  The nice manner to accomplish that, of course, is to swing freely thru the streets of New York - like you possibly can do in Spider-Man: Miles Morales. This movement-packed open-global title has visible sparkling opinions from players and is a must-play for fans of the beloved man or woman.  With Spider-Man: Miles Morales receiving a 60% bargain this Black Friday, reducing its rate from $forty nine.99 to just $19.Ninety nine, the sequel sincerely has its work reduce out. Both PS4 and PS5 customers can take part in this deal. Hey, my friend. Want to know more comprehensive and detailed 2k23 mt purchase information? Can access https://www.mmoexp.com/Nba-2k23/Mt.html
    • Može li zakon da vaspitava našu decu?
      As soon as players reach stage forty six, they release the capacity to do glassblowing. Each Unpowered Orb a player creates nets them a touch over 52 revel in. Even as this approach is slower than maximum other strategies, it's far by way of a long way the most inexpensive way to stage up the talent.  Players that need to maintain a decent budget ought to pick out this approach to degree up from degree 46 to stage ninety nine. For players additionally interested by leveling up their Magic skill, this might be the precise crafting technique.  Players must be at degree 54 before they gain the capability to begin this method, however it is able to be used to stage up to degree ninety nine and even make a earnings if gamers are inclined to price the Unpowered Orbs themselves. Water Battlestaff - offers one hundred exp in step with personnel Earth Battlestaff - gives 112.5 exp according to workforce fire Battlestaff - gives 125 exp in line with staff Air Battlestaff - gives 137.Five exp per body of workers 1 level Up With gems Gamers can pick out to degree up with gem stones but be warned: it's miles by way of a ways the most pricey way to train degrees. It leads to a internet loss of a mind-blowing 89,029,889 gold to accomplish. Still, if players need to take this on and have gold to burn, here is the maximum green approach. High-quality, comprehensive, 24/7 online, worry-free after-sales platform for selling OSRS gold, please visit https://www.rsgoldfast.com/
    • Humanitarne akcije
      But, simply as it happens quite frequently with hyped-up games, Diablo three fell extremely quick of the legacy of its predecessor. Now, Diablo 4 is in the end coming to surpass it. Enter course of Exile, which via the early looks of it appeared like a first rate ARPG to play after the frustration in Diablo 3.  Diablo 3 acquired lots of positive reviews on launch, but it failed to take lengthy for folks that played the game to observe that it was lacking in terms of depth while compared to Diablo 2. Then there was the auction residence scenario, with players spending or promoting items for actual cash.  Right from the begin, all people who played path of Exile right now recognized its complexity. The skill tree changed into big (and it is somehow even larger now), the skills were many, and the options to build the characters have been even more. Will Diablo 4 stay up to that? Related: what to anticipate from the imminent direction of Exile: Ultimatum growth and Livestream declaration It is precisely what came about with Diablo 2, and this is going to reveal precisely what the ARPG community desires from new video games.  Path Of Exile's fulfillment, and how it modified the ARPG style Direction of Exile's success was possibly sparked with the aid of how much ARPG enthusiasts wished a game to play for a long time, getting to know its secrets and techniques, slowly getting to know every issue of it. To sell Diablo 4 Gold platform with high quality and comprehensive, efficient delivery and worry-free after-sales service, please visit https://www.p2pah.com/diablo-4-gold.html
    • Kaladont
      Započeo/la julianarikmar@gmail.com · Objavljeno
      Onaj bez fluora   talismani
    • Čekamo plusiće
      Započeo/la Zocka · Objavljeno
      Pozdrav svima...Treba mi mišljenje sa strane,jer ne znam jel sam blesava ili šta se dešava...Suprug i ja smo imali nezaštićeni odnos zadnjeg dana mog ciklusa,to je bio 6-i dan ...E sad ,problem je što je meni počelo nakon četvrtog dana od odnosa da osećam bol u donjem delu leđa i u donjem delu stomaka kao da treba da dobijem,po meni je nemoguće da osetim išta,i uopšte da ostanem trudna? Da napomenem da mi je ciklus u rasponu od 26-32 dana,stim što poslednjih nekoliko meseci stigne uglavnom na 26-i ili 27-i dan... Nije baš da želim trudnoću,više smo se bili opustili ,jer sam nekako milsila da nema šanse,a sad baš me baca u rebus trenutno ovo što osećam...U prve dve trudnoće nisam ništa osetila,tj jesam tek sedam dana nakon odnosa osetila neki prvi bol u stomaku... Hvala ♥️
  • Teme