Sanjakis

Član
  • Broj odgovora

    109
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Sanjakis

  • Rođendan 04/03/79

Načini kontaktiranja

  • Website URL http://
  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Atina,Grcka

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice Sanjakis

  1. Sanjakis je dodao/la post u temi Bapske priče   

    Nisam to znala...bas pokusavam da se setim da li je neko koga znam to radio....ali mi nne ide.Znam da ovde dete ne oslovljavaju imenom dok se ne krsti....jednostavno se dete zove beba.
  2. Sanjakis je dodao/la post u temi Bapske priče   

    Joj ne mogu se nacitati kojekakvih ludosti....hahahahah!!!Ovde se dete nosi u crkvu posle 40 dana...nemam pojma sto,moram da se raspitam...mozda secer zna.To mi rece komsinica...a sto je tako pooojma nemam.
  3. Sanjakis je dodao/la post u temi Drage Savete   

    Saslusam ali uvek uradim po svome jer ako pogresim krivicu sebe...a ne nekog sa strane!!!I toga se uvek drzim....mrzim kada mi neko "naredjuje" u smislu uradi ovako ili onako....tako treba ili takav je red(na to sam posebno alergicna)...
  4. Sanjakis je dodao/la post u temi Prevara u braku ili vezi   

    Ja sam bila u toj situaciji pre 3 godine...i mogu vam reci da sam se uzasno osecala....posle deset godina da vam neko tako nesto uradi...naravno da sam ga ostavila.Ne zato sto sam izigravala ne znam ni ja sta nego sto poznajem sebe i znam da i kad bi oprostila to vise ne bi bilo to jer bi mu stalno prebacivala,a to bi samo vodilo u jos vecu propast.Nikada ne mozes znati kako bi reagovao u toj situaciji...ja sam mislila da cu moci da oprostim,da necu vileneti nego da cu to prihvatiti sa visoko podignutom glavom....ha ha...sve je suprotno od toga bilo.Pa cak ni sada ne bi znala kako bi reagovala da mi se to ponovo desi(daleko bilo)....
  5. Sanjakis je dodao/la post u temi Astrologija   

    Ja sam ovan-skorpija,a puz je rak-vaga....ako gledas globalno uopste nismo jedno za drugo(ovan i rak nikako ne mogu zajedno)....
    E sad...ja se malo razumem u te horoskope i mogu samo da kazem da to nije nikakvo proricanje buducnosti ili huljenje na Boga....ja sam vernik i verujem u Boga.I meni su pre 10 godina gledali natalnu kartu i tek sad kapiram sta je znacilo to sto su rekli....nikada ti astrolog nece reci desice ti se to i to...u natalnoj karti je samo zapisano da postoji mogucnost da se desi...sto se moze a i ne mora dogoditi.Meni je tada receno da ce svaka odluka u stupanju u brak pre 29 godine biti losa....i bila je....nismo se vencali ali smo se rastali pred svadbu...receno mi je da ce mi suprug verovatno imati posao vezan za automobile i putovanja....sto sam ja tada shvatila da ce biti neki kamiondzija ili taksista....a moj je non-stop u kolima i putuje zbog posla....dakle sve zavisi od toga kako shvatimo ono sto nam se kaze.Ako shvatis bukvalno naravno da neces verovati posle svega(i ja sam tako dok nisam malo dublje procackala)....ali oduzih ja sad o ovoj temi...mogla bi do sutra da pisem.
    Sve u svemu u natalni horoskop verujem....a ove dnevne i globalne jok!!!
  6. Sanjakis je dodao/la post u temi Iznenadni gosti   

    E sreca sto ovde gosti obicno jave kad ce doci.... ...pre sam imala taj problem...jao sta sad da spremim na brzaka,imamo li da ih posluzimo i tako to!!Sad...savrseno me boli uvo.Samo se trudim da mi kuca bude uvek cista a za sve ostalo ce da se snadjem!!!Obicno su ti nenajavljeni gosti neko koga vrlo dobro poznajem i slobodna sam prema njima,pa bi ih bez razmisljanja zaposlila da kuvaju kafu ili nesto slicno!!!
  7. Sanjakis je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   


    A da pitas tvoju "sveki" da povede i moju tamo gde je ona!!!?
    Moja je 100 metara od mene....mozda nekad preteram i ja jer sam previse samostalna,ali ima gomila stvari koje mi idu na zivce kod nje!Ja jednostavno ne znam da se pretvaram kao ove grcke snajke....ne umem to da radim i kraj!!!Mozda je to nekada lose po mene ali sta da radim.Bar sam iskrena.Sad i kada me zove negde ja kazem "ne ide mi se" i kraj price.Ja ne radim i nekada se osecam u njenom prisustvu toliko bezvredno,u smislu kupovine necega jer ona toliko stavlja ton na to da mi sve ona kupuje da to nije normalno.Prosto se hvali time kao da sam neka jadnica koja nije imala nista,pa sad imam(zahvaljujuci njoj).A ja sam samo jedno skromno bice...ona to ocigledno ne kapira!!!
  8. Sanjakis je dodao/la post u temi Bapske priče   



    O Boze me sacuvaj...ko li je ovu glupost izmislio da mi je znati!Pa ja nosim musko i imam zelju za seksom!!STRAAAASNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
    Ovo kako god da procitas zvuci bolesno!!!!
  9. Sanjakis je dodao/la post u temi Koliko dece???   

    Moje prvo je na putu,a s obzirom da sam jedinica sigurno necu ostati na jednom detetu!!!Moj puz i ja obozavamo decu i stalno smo pricali da cemo imati bar troje...ja bi volela i vise(ako stignem...vec mi je 31 za koji dan)...!
  10. Sanjakis je dodao/la post u temi Devojcica ili decak?!   


    Pa ti si skroz moj covek.... ....ja sam od malih nogu znala da cu da imam dva sina....evo jedan je na putu!!! ...i ja sam jedinica i stalno sam patila za starijim bratom da me stiti!!!Meni su svi zivi rekli da ce biti devojcica,a ja sam jednostavno znala da ce biti musko.I kad smo bili na ultrazvuku cim je doktor krenuo da izusti sta je...ja ga preduhitrila i rekla da je musko!!!Samo me je pogledao i umro od smeha!!!!Moze jos jedan momak posle ovoga pa onda jedno zensko....ih!!!
  11. Sanjakis je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   

    Procitah ovde par komentara gde se kaze "najbolji je prirodni porodjaj"...pa i porodjaj epiduralom je prirodni porodjaj samo sto ti daju anasteziju!!! ...ne seckaju te kao na carskom rezu...ne vidim razlog zasto se ne poroditi bezbolno ako moze.
    Koliko sam informisana ovde kod mene je epidural obavezan...ustvari se daje pri svakom porodjaju i ne placa se.U ponedeljak cu saznati sve detalje...bas mi je drago zbog toga!!!
    Bravo marijamv...Sto se tice onoga,kako su zene nekada i da smo razmazene?
    Pa zasto sve te zene su sad tako moderne pa peru ves u ves masini,peglaju elektricnom peglom,imaju mobilne telefone,gledaju tv,imaju elektricne sporete(neke i sa ravnom plocom),i svasta nesto poseduju i koriste bas te zene(babe)koje su protiv novih i laksih nacina porodjaja jer mislim da su njihovi komentari gori od komentara muskaraca.....jeste tako...!!

  12. Sanjakis je dodao/la post u temi Moje mane i moje vrline   

    Ja Ovan-Skorpija,daklem ovako:
    -tvrdoglava
    -posesivna(ne dicim se time nikako)
    -uzasno emotivna(mesec mi u raku-za one koji se razumeju u horoskop)
    -volim da se salim i na svoj racun
    -impulsivna
    -ne volim nepravdu
    -ne volim kad me neko laze(onda sam mnogo gadna)
    ...ima toga jos!Mogla bi do sutra!!!
  13. Sanjakis je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   



    Fakelaki je spreman odavno...Haha!!!!Hvala ti na informacijama draga komsinice!!!Kiss!!!
  14. Sanjakis je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   


    Draga kad god krenes tamo samo se pomoli Bogu i kupi u crkvi jedan krstic....joj uzas majkemi!Mrzim te navike,da ih tako nazovem,kad ocekuju od tebe da cistis,spremas i ostalo zato sto to tako treba i red je!!!Ja bre to radim samo kome hocu i ko je zasluzio to kod mene...svi ostali ajde zdravo!Ne daj se mika...
  15. Sanjakis je dodao/la post u temi Bapske priče   

    E a za umivanje znam i ja...mada sam jednom poludela na najbolju drugaricu...okupala ona bebu i sredila je za spavanje...ja usla u sobu i rekla samo kako mi je sad kao prava beba(sa kapicom)...na sta se izdrala na mene.Samo sto nisam dobila batine!!!
    Ona i njen muz su imali trip da dete ne nose ispred ogledala jer ne valja da se novorodjence ogleda...to sam prvi put u zivotu cula!!!Jednom sam nasla zamotan beli luk u pelenama kod njene bebe...jadna smrdela je na beli luk do besvesti!To mi je bas bolesno!