zotesa

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana zotesa

  1. zotesa je dodao/la post u temi Broj obuce   

    Moja Teodora ima 3 god i nosi trenutno broj 21 :-) da, da ima veoma mala stopala
  2. zotesa je dodao/la post u temi Kriza treće godine   

    ChiMama, bas si me nasmejala. Moja Teodora toliko voli vodu (bila ona hladna ili toplija) da bi trazila jos
    Evo posle nekog vremena i kako je napunila 3 god., situacija si poboljsava, saslusa sta joj se kaze i sve manje ima histericne napade. Posto sada sama kaze da je velika devojcica, kako dodjemo u tu situaciji da ima tu njenu malu krizu, samo joj lepo kazem da je ona velika curica i da to curice ne rade i ona se smiri.
  3. zotesa je dodao/la post u temi Kriza treće godine   

    U potpunosti se slazem sa tobom ! Nadam se da ce se to ponasanje promeniti kada bude imala batu ili seku, pa ce tako velika seka biti za primer ! Pozdrav
  4. zotesa je dodao/la post u temi Kriza treće godine   

    Hvala Natasa na brzom odgovoru, pokusavamo da sto vise pricamo sa njom i to nekad pali a nekada ne, isto tako i kaznjavanjem (ne mislim na batine) vec da nece moci gledati crtace ili nece dobiti slatkis i takve stvari.
    Verujem da je isto tako problem sto je jedinica (za sada) i trazi mnogo vise paznje nego sto bi trazila kada bi pored nje bilo i drugo dete.
    Svesni smo svih tih faza odrastanja, ali ponekad coveku dodje da poludi
  5. zotesa je dodao/la post u temi Kriza treće godine   

    Imamo cerkicu koja za 2 mes. puni 3. god. U poslednje vreme je hvataju neke bubice i bez ikakvog razloga pocinje da histerise. Kao na primer danas, sedela je na podu i bojila neke slicice i pozvala je baku da sedne pored nje. Baku bole ledja i pokusala je lepo da joj objasni de ne moze sesti zato sto ima bolove. Cerkica je sve glasnije zvala da sedne pored nje i u jednom trenutku je "pukla", vrisnula je, pobacala sve bojice i vrisnula u plac.
    Do sada je uvek bila super, nikada nije imala takve ispade, ide svako drugo popodne u vrtic i druzeljubive je prirode.
    Stvarno ne znamo sta da radimo sa njom, ima trenutka kada je nepodnosljivo to njeno ponasanje i razmisljamo da je vodimo kod dr.
    Bila bih zahvalna kada bi neko ko je bio u slicnoj situaciji podelio koji savet samnom. Hvala vam unapred.