tijanamih

Član
  • Broj odgovora

    15
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici tijanamih

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice tijanamih

  1. tijanamih je dodao/la post u temi Tikeri???   

    A sad ?

  2. tijanamih je dodao/la post u temi Tikeri???   

    Cek da vidim

  3. tijanamih je dodao/la post u temi Tikeri???   

    A pravopis mi je haos !
  4. tijanamih je dodao/la post u temi Tikeri???   

    a gde se nalaze ti tikeri ? UPOMOC!
  5. tijanamih je dodao/la post u temi Vreme za novog bebca!   

    Hvala Yora ljub i tebi !
  6. tijanamih je dodao/la post u temi Vreme za novog bebca!   

    Hvala ! I ja imam problem sa kilogramima. Pre trudnoce sam se ugojila 20kg. Tako da sam u trudnoci smela do dodam samo 9kg. Jer em sto mi je organizam bio u soku zbog kilaze (moja tezina idealna koju sam i imala 68kg) em tudnoca i haos. Tih 9kg je otislo sa Vuletom, a ovih 20 ostalo . Razne dijete sam probala. Ali izgleda da sam ja bas zeznula metabolizam ili je hormonski poremecaj. Ali cu pre sledeceg bebca ili na generalnu kod doktora da bih otklonila sve sto moze da nam smeta.
    A inace sto se pola tice u dinastiji mog muza devojcica nije rodena od 1980 godina. Tako da su i meni male sanse !
  7. tijanamih je dodao/la post u temi Seks u trudnoći   

    Joj svako ima svoje iskustvo. A ja moram bas da se pozalim. Ako sam u toku trudnoce imala samo 3-4 odnosa , dobro je. Bilo pre ihihi pa i zaboravila a i zelela da zaboravim. Moj suprug ne da nije hteo sex nego katastrofa. A ja ga bila zeljna znate kako. Ali on se plasio da ne povredi bebu i ako mu je i doktorka rekla da nema problema on je bio izricit . HAOS !
  8. tijanamih je dodao/la post u temi Seks u trudnoći   

    Joj svako ima svoje iskustvo. A ja moram bas da se pozalim. Ako sam u toku trudnoce imala samo 3-4 odnosa , dobro je. Bilo pre ihihi pa i zaboravila a i zelela da zaboravim. Moj suprug ne da nije hteo sex nego katastrofa. A ja ga bila zeljna znate kako. Ali on se plasio da ne povredi bebu i ako mu je i doktorka rekla da nema problema on je bio izricit . HAOS !
  9. tijanamih je dodao/la post u temi Vreme za novog bebca!   

    I nama po neki put uskacu bake u pomoc ali od 24 sata, ja sam sa detetom sama oko 15 sati. Muz mi radi po ceo dan. Razmislicu jos jednom ali mislim da ce biti bebe po svemu sudeci!
  10. tijanamih je dodao/la post u temi Vreme za novog bebca!   

    JOs jednom hvala svima. Ja nemam pomoc za cuvanje Vuleta jer svi rade i po ceo dan smo sami. Ali finansijska pomoc i pomoc oko hrane ne zaostaje. A sto se stambenog pitanja tice zivimo u jednosobnom stanu, ne mogu da se zalim jer neko nema ni toliko, tako da sa svim tim nemam problema.
    Jedino to sto da li cu sam uspeti da iznesem celu trudnocu i kako posle, a i taj prokleti carski rez. Zbog prokletih, glupih, nestrucnih doktora!
  11. tijanamih je dodao/la post u temi Vreme za novog bebca!   

    Hvala vam na odgovorima i savetima. Ja imam preveliku zelju ali i plasim se opet totalne anestezije , a imala sam i povecan secer u prvoj trudnoci. U svakom slucaju hvala.
  12. tijanamih je dodao/la post u temi Vreme za novog bebca!   

    Joj ma znam ja sve to . Ali nesto ne znam ni sama sta mi je !Hvala u svakom slucaju !
  13. tijanamih je dodao/la tema Priprema za trudnoću   

    Vreme za novog bebca!
    Drage moje imam veliku dilemu!
    Vukasin mi ima 17,5 meseci , ja imam 24 godina, sa Vuletom mi je radjen carski rez.
    Moj suprug i ja smo dobili strasnu zelju da imamo jos jednu bebicu.
    Recite mi vase misljenje o tome da li je rano ili ne ?
    Hvala u napred !
    • odgovora
    • pregleda
  14. tijanamih je dodao/la post u temi Govor, 1.godina   

    Zdravo! Moj Vukasin ima 17,5 meseci. Danas smo bili na kontroli i ujedno poslednjoj vakcini do one pred skolu. Strasno sam se uplasila kada me je doktorka pitala da li sklapa recenice tipa MAMA DAJ MI VODU? ja sam rekla da on to ne radi.A onda mi ona kaze pa to je vec odavno ttrebao da radi.A JA SOK! Vukasin prica standardno:mama,tata,baba,deda,koka,dete,beba. Ali i neke reci koje nisu kontkretne ali ga ja razumem.
    Strasno mi je to sto toliko se trudim oko njegovog govora, jer smo sami po ceo dan tata nam radi po 12 sati, i onda smo osudjeni jedno na drugo sem kada se vidjam sa prijateljcama i njihovom decom.
    Molim vas recite mi vasa iskustva, jer sam stvarno uplasena.
    Pozdrav od Tijane i Vukasina
  15. tijanamih je dodao/la post u temi Odvikavanje od pelena   

    Drage moje ! Moj Vukasin ima 17 meseci, nekoliko puta sam ga stavljala na nosu i nista. A onda je prohodao sa 13 meseci i krenuo za mnom u kupatilo . Sam je uzeo nosu i igrao se. Nekoliko puta sam ga hvatala kada kaki ali ga na zalost prekinem i od kakanja nista posle celog dana. Ja preporucujem da se dete stavlja na nosu kada ume samo da ti kaze ili pokaze. Bar su mi tako pricale druge majke. Pozdrav za vas!