Jeka94

Član
  • Broj odgovora

    74
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Jeka94


  1. @Aleksiss24 danas mi je 16dpo, malopre sam uradila test

    doda nadam se da jesi trudna,držim ti palčeve ali imala sam i ja pre 2m tako neki čudan test pa je ipak bio negativan. Sto pre mozes ponovi i slikaj naaam. 

    Bas sam malopre pomislila na tebe i gledala ti slike na fb :)

    lex voli ovo

  2. Ode nam ova divna tema u persun zbog prica kojima ovde nije mesto.

    Gde su nam cekalice, sta radite Tiaa, Doda , Jeka , Lex ... ?

    ja sam tuu,ništa se kod mene ne dešava pa ne pišem,ali čitam i pratim sve lepo sto se dešava kod vaaas :wub:

    doda, miliccam i lex volite ovo

  3. Nee, ne rasmisljaj tako. Mene je stomak boleo i bila sam skoro sigurna da cu dobiti pa vidis sada dve crtice. Rano je tebi jos, sve moze da se preokrene do kraja i da ne dobijes. Misli pozitivno. A ja navijam za tebe. 

    Hmmm, ne znam da li si to vec negde procitala ali kazu da je poza otpozadi kljucna posto omogucava najdublju penetraciju. E sada ne znam da li je zbog toga ali mi smo i prvog i drugog i evo sada treceg puta uspeli nakon te poze. :) 

    Inace sam radila test, treci po redu , i jos je tamniji. Sada planiram da iskuliram do petka. Ako i dalje bude pozitivan onda zakazujem pregled a vas sve vucem sa sobom u trimestre.

     

    Milice čestitam ti od srcaaa :wub::babycrib:

    lex, miliccam i doda volite ovo

  4. Nisam se nešto izbedarila kada sam saznala da je menstruacija. Jutros sam plakala jer sam mislila da se nešto ko zna šta loše desilo. I da moram dok lekara, jer sam mislila da je trudnoca, i da je krenula u lošem pravcu, zato što krv nije ličila na menstuaciju. Do sada ovakvo nešto mi se nije dešavalo, da sam ranije uradila test.... možda bih i znala da li se ista ili slična stvar desila kao kod tebe. Epa sad sam ja u crvenom sosu:D. Uh kakvo burno jutro. Hvala ti Milice na svemu

    @tiaa ne nerviraj se. Ja sam prošlog mecesa imala samo to blago krvarenje kad idem u wc, veštica se nije ni pojavila a nisam ni trudna ,ovih dana i ja očekujem menst. pa sve zajedno krećemo ispočetka sve :D:wub:

    doda i lex volite ovo

  5. Lex samo da ti mahnem. Brzo će proći ta dva meseca, pa onda čekamo tvoje 2 crtice.

    Tiaa, Sovice ja sada ulazim da vidim jel ima vaših novosti i slika testova. Navijam jako da nas obe obradujete. :baby:

    Jeko, jel si ti na kraju dobila? Šta se kod tebe dešava? 

    Meni prošla ovulacija, nisam je baš osetila ali je trakica pokazala. Sada čekamo 2 nedelje, tj još 12 dana pa ću raditi test. 

    Doda nam je nestala bez traga i glasa. :(

     

    miliccam ja ništa ne pišem jer nemam šta da pišem, nisam još dobila 

    ali tu sam svaki dan iscekujem vaše lepe vestiiiii :)

    doda, miliccam i lex volite ovo

  6. Pijem virak svaki dan bez prestanka, po jednu solju doduse nemam vremena za vise puta. a znaci ti i sovica ste na redu, drago mi je i jedva cekam sta ce biti a verujem i nadam se da ce to biti pozitivno ovog meseca... dode nema verovatno je u radnoj akciji:D a jeka? i ja se pitam...zamrla nam tema nesto ali nema veze ja ulazim cesto da proveravam pratim fa nema neko novi da nam se prikljuci...pa da za par godina udjemo na ovu temu ali za jos po jednim detetom:wub: pa da citamo kako smo to prozivljavale:rolleyes:

    tu sam i jaaaa ulazim svaki dan i čitam iscekujem rezultate sovice i tiee

    :wub: lex tu sam itekako vidis me na inst svaki dan :D

    lex, doda i miliccam volite ovo

  7. Cere mi imaju 11,9 i 3 god. Bliske smo jako ali nas tek cekaju iskusenja :) Sve sto sam zamerala mami danas razumem i pokusavam da nadoknadim. Sad razumem i njenu brigu zbog mog ljubavnog slepila :D kao i pritajeno nezadovoljstvo zbog mojih izbora...njen ponos i zastitnicki stav...zivele nase mame i njihove cerke :) 

    Sve mame su heroji. Ništa bez njih :wub:

    mmaka, lex i miliccam volite ovo

  8. Uf, nije lako biti mama :) Ovde na Balkanu, posebno mama devojcica. Zelim ti da bude bas onako kako ste planirali i da beba bude kruna vase ljubavi.

    Nije lako biti mama u svakom slučaju .  Ne znam koliko si ti velike ćerke ali ja sam sa mojom mamom u pubertetu ostvarila poseban kontakt,tako da ona sad nije uznemirena čak me ni ne pritiska i ne požuruje a svi znaju za moju vezu i jako ga voli,pogotovo jer on nema majku, i funkcionišemo lepo  idemo i zajedno on i ja i na letovanje i na zimovanje, i bolje je za nju kao majku da sam u takvoj vezi nego da misli gde sam i šta sam. Ovako zna da sam na sigurnom :D i tu sam pored nje, kad se udam odoh joj iz kuće,hehe

    miliccam, leni i doda volite ovo

  9. Ja sam sa U ostala trudna,a sa njenim ocem pocela da zivim kad sam bila 6 mesec,ali sam tad bila ne zanima me nista hocu dete i vidjali smo se samo vikendom,jer on je iz bg-a,a ja iz ru...nismo se uspeli za te vikende upoznati i napravili smo jedni drigima haos,a dete ispasta...sto se tice drugog vidjali smo se neko vreme,radili u istoj firmi,upoznavali,ostali trudni i onda kad smo utvrdili da smo trudni poceli smo ziveti zajedno...moje iskustvo mi govori da bolje prvo upoznati nekog pa lako je onda osnovati porodicu,to je bitnije od braka

    To ipak zavisi kakav je tip ta druga osoba... 

    mi smo tri godine zajedno ali svakodnevno se vidjamo. Opet ne znaci ni da je to garancija...

    mozda je sve sudbina Cvrky, verovatno ste previše različiti i možda bi tako bilo i da ste se bolje poznavali

    December i miliccam volite ovo

  10. zasto izgubila nadu? nada poslednja umire i da nema nade ne bi smo bili normalni od razocarenja i brige..nego daleko bilo da me ispratis, bolje uzivaj i NADAJ SE svaki put iznova da ti ja ne bih pricala sta je maler i da pocnem tu sad da kukam..ja straaaasno jedva cekam tu novu godinu i gle sad kad budem ili dobila ili mi prodju plodni dani a muz samo dve nedelje ce bit tu....i jos ima da kukam ali evo necu vise:lol: zato dragi ti je tu nade imas svaki mesec....

    hvala stvarno ste mi podrška , ali imam stvarno veliku želju a već mesecima ništa.... 

    možda neka visa sila vidi da mi možda i nismo još spremni za to,ko zna


  11. Sutra moze neka od mojih cerki da se odluci na takav korak i volela bih da cujem necije iskustvo. Imam deugarice koje su ostale trudne pre zvanicne veze u dmislu braka ali su ziveli zajedno

    Leni nemam odgovor na to. Živimo blizu, ceo dan smo zajedno, jedino sto ja prespavam kod svoje kuće. Ne znam da ti kažem sad zašto nismo otišli korak dalje,on je predlagao meni se učinilo rano i u tom trenutku bespotrebno,sada kad je već vreme za to nekako smo da polako sredimo sve i da pocnemo da živimo zajedno (u smisli renoviranje,nameštaj itd). Sto se bebe tiče oboje je želimo i zajedno smo odlucili da ne pazimo pa ako se desi,desi se, nije da mi sad namenski pravimo bebu a ne živimo zajedno. 

    Pitanje ti je skroz na mestu,verovatno to i mojoj mami prolazi kroz glavu ali nemam konkretan odgovor na to

    doda i leni volite ovo

  12. Nisu ipak danas stigli rezultati posto sam iz manjeg mesta pa se krv šalje u mesto pored na analizu :huh:

    Ali izgubila sam nadu, hvala vam velika ste mi bile podrška.

    sada ne znam ni kada ću dobiti ni kada su mi plodni dani niti bilo šta,sve se poremetilo, tako da ću očigledno lex sačekati tebe i možda te i ispratiti.... 

    bas me poterao neki maler

    doda i lex volite ovo

  13. Jeko a da ti ponoviš test? Ovo stvarno nema smisla. Mada vidi šta će beta pokazati

    tiaa danas se baci na posao :)

    Ne znam bas sam zbunjena. 

    Da li neko zna kada najranije nešto može na uz da se vidi trudnoća? 

    lex i doda volite ovo

  14. @Jeka94 sta kaze dr ?^_^ jel sve kako treba ?

    pa meni tek sada nije ništa jasno. Rekao mi je 27.09.da dodjem za dve nedelje ukoliko ne dobijem o da mi je endometrijum 10mm sto znači ili da sam trudna ili da treba da dobijem. 

    Danas kaže da se trudnoća ne vidi,tj da nisam trudna,endometrijum je i dalje 10mm ali ne vidi se ni da ću dobiti uskoro. 

    Meni se nikada nije desilo da mi menstruacija preskoči ceo mesec i stvarno ne znam šta da mislim. 

    Izvadila sam betu iz krvi,posle 17h mi je rezultat

    doda i lex volite ovo

  15. @Jeka94 nemoj da se brines. Javi nam se sa lepim vestima. Ja sam se u 20 god udala bila sam trudna 3 meseca. Sad sa 28 evo trece ocekujem i raduju se svi iako sam strahovala kako ce svi reagovati. 

    hvala MimiAle na lepim recima

    lex i doda volite ovo

  16. strah te je kako da kazes tvojima dasi trudna ,strah te sta ce da budekad imkazes ,jel?

    ako je to ,znam sve kako ti je ,prosla sam kroz sve to .. ja sam se udala u 6 mesecu kad sam bila trudna sa cerkom ... najtezi deo je bio reci tati.. mama je prihvatila kako je morala vec je bilo sta je bilo ,isla samnom po ekarima na preglede i sve ali tata je bio ljut malo na mene pa se odljutio ,sad mu kazem ajde sad ces mozda da postanes deda po treci put ,opusti se i on se smeje ,kaze dobro kako tikazes .. :lol: samo polako ,sve ide svojim tokom .. 

    Nije lako, vezana sam za roditelje dosta znaju da sam planirala uskoro da se udajem,ali bas je stresno sve ovo, kako je muškarcima sve lakše :) imam 24g takoreći i vreme mi je ali opet želudac me boli od same pomisli na to

    a možda i nisam trudna pa samo pričam bezveze

    doda i lex volite ovo

  17. zene ja danas ocekujem svoju karakondzulu ,bazalna mi je pala na 36.6. muka mi jeuzas a grudi me jos uvek bole sto znaci da karaondzula stize u koliko danas ...uhhhh sto je mrzim ... :angry: 

    al sta je tu je ,ako dodje ,kad prodje idemo dalje .. 

    @Jeka94 samo habro,kad si toliko dugo cekala danas ces da cujes lepe vesti ... sinoc sam u solji od kafe imala neku pticu ,kazu da je to lep glas ,nadam s da cu da cujem lepe vesti od tebe :wub:

    Doda i neka dođje veštica danas,pa da sto brze prodje i da kreneš u nove pobede. 

    Nadam se da će biti lepe vesti od mene. Ali bilo koji ishod da bude biću uplašena, ne znam šta da kažem , pod stresom sam :)

    lex i doda volite ovo