mina26

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice mina26

  1. mina26 je dodao/la post u temi Fraxiparin u trudnoći   

    Vratila sam se danas kuci s ginekologije, dobro je proslo hvala Bogu, dobila sam grceve i nakon pola sata sve je skoro izaslo samo, doktor je na kraju samo ocistio vakumom. Trudnoca je bila 4 puna mjeseca s tim se plod prestao razvijati u 14 sedmici. Vidjela sam bebicu veličine dlana, mislim da cu uvijek pamtiti taj prizor, na otpusnom sam procitala da je bio djecak. Ni sama ne mogu odrediti kako se osjećam, do sada sam uvijek bila spremna na trudnocu, a sada nakon dvije prekinute, ne znam kako da to sve opet prodjem, ali naravno necu odustati
  2. mina26 je dodao/la post u temi Fraxiparin u trudnoći   

    Bila sam danas kod ginekologa, plod je nazalost stao s raszvojem prije 2 - 3 sedmice, tek sada se pojavilo oskudno krvarenje, sutra sam narucena za prekid trudnoće Cyprostolom.
  3. mina26 je dodao/la post u temi Fraxiparin u trudnoći   

    Pozdrav svim trudnicama
    Evo da se i ja javim, na Clexanu sam vec 3 mjeseca, od početka trudnoce su me pratil smeđe mrlje i blago krvarenje koje potraje par dana i nestane, sad mi se opet pojavilo nakon duze pauze, da li se i vama to dešava zbog fraxipirina, iza mene je jedna kiretaža pa me malo panika uhvati svaki put kad se iscjedak pojavi!