NataliL

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice NataliL

  1. NataliL je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    bas...muka i briga! Najteza 3 dana su mi ovo.Ali sva sreca sutra je ponedjeljak pa cu nadam se saznati nesto vise. Hvala puno na divnim zeljama ❤
  2. NataliL je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

  3. NataliL je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    meni je danas peti dan krvarenja!kazem...jucer je bilo slabo, danas je malo jace. Kada sam bila kod doktora rekao je da nije jako krvarenje i da ne brinem.ali ipak me brine.toliko to zelimo i cekamo pa sam u velikom strahu.
    hvala ti! 
  4. NataliL je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Pozdrav.nova sam ovdje.Zanima me vase misljenje...naime kasnila mi je menga 4 dana. 5 sam pocela krvariti ali nije to bila klasicna menga.6 dan sam napravila test(kolegica mi je pomenula da nek napravim posto mi je cudno)...i test pozitivan.to je bilo ovaj ponedjeljak.u utorak sam napravila jos jedan,digitalni....isto pozitivan.odmah sam otisla kod ginekologa...na uzv nije jos nista mogao vidjeti.ali mi je u u uto i cetvrtak vadio betu.u pon idem kod njega da mi procita nalaze.ja i dalje krvarim, nekad jace nekad manje.prva 2,3 dana sam imala bolove kao pred mengu.radila sam jos 2 testa(sve ukupno 4) i bila su i ona pozitivna.inace se borimo i pokusavamo vec 3 godine.imam miom.zanima me da li je imao tko slicno iskustvo.moram izdrzati jos 2 i pol dana do termina kod ginekologa...poluditi cu.kada sam bila kod njega rekao je samo da ako mi se bolovi pojacaju da idem na hitnu...sto nije slucaj.jucer me npr nije bolilo a danas opet malo.
    4 testa ne mogu pogrijesiti!! Ali nisam mirna...da li je netko imao slicnu situaciju?Hvala unaprijed.