Ana30

Član
  • Broj odgovora

    6
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Ana30

  1. Ana30 je dodao/la post u temi Izostanak menstruacije a test negativan..   

    Cao devojke imam jedno pitanje...vestica mi kasni vec 2 dana jucer ujutru ugledala sam par mrljica bledo roze boje na vesu... jutros sam uradila test bio je negativan....pre par sati kada sam isla u wc pri brisanju sam imala bledo crven selret sa krvi a na vesu bledo roze fleke ponovo....grudi me malkice bole sa strane i nekako mi je delimicno muka kada jedem neku hranu. Dali postoji mogucnost da je to lazna vestica? Nedelju ipo dana unazad imam bolove u dolnjem delu stomaka i probadanje sa jedne na drugu stranu stomaka a povremeno i kroz matericu.
  2. Ana30 je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Evo drage moje da javim moj rezultat. Kao sto sam napisala u svoj prvi post trebala sam dobiti juce...juce ujutru se pojavile bledo roze mrljice na ulosci...danas pre nekih sat ipo vremena dobila sam neko svetlo crveno blago krvarenje naj vise se vidi kada se obrisem. Svetlo crveno pomesano sa providnim sekretom. Ne osecam menstrulne bolove kao i obicno a krvarenje je skoro pa neprimetno kao sto rekoh kada se obrisem naj vise se vidi. Dali ipak postoji mogucnost da sam trudna??
  3. Ana30 je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   


    ja evo ovog trenutka imam osecaj da cu izgoreti. Osecam se kao da imam temperaturu a nemam je. Neke cudne stvari se desavaju. A i grudi su krenule sa strane da me boluckaju.
  4. Ana30 je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    i ja imam isti taj osecaj...svako malo trcim u wc...a sto se brzo umaram o tome necu nista da pricam. Nadam se da kada budem ponovila test ugledam 2 roze crticeeee.... 
  5. Ana30 je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    hej draga isti slucaj i kod mene. Danas bi trebala da dobijem ali nema nista sem bledo roze mrlja. Uradila sam test...naravno negativan. Ponovicu ga za dan dva pa ce mo videti sta se tu desava.
  6. Ana30 je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Zdravo devojke. 
    Nova sam na ovom forumu pa bih vas zamolila za pomoc. 1.04 sam imala zadnji ciklus. Danas sam trebala da dobijem. Ciklusi su mi generalno redovni. Jutros kad sam ustala na ulosku je bilo par mrljivlca svetlo roze boje. Par dana unazad imam neke glupe bolove u donjem delu stomaka. Neko cudno probadanje sa jedne na drugu stranu stomaka i povremeno osetim blago probadanje kroz matericu. Dali postoji mogucnost da se krije tu ili sam ja to sve umislila. 
    E da da dodam od prekjuce imam osecaj da cu svakog trenutka dobiti ali nema nista sem tih mrljica jutros.