Vidolina

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Vidolina

  1. Vidolina je dodao/la post u temi Porodilište - Kragujevac   

    Cao, 
    Mozete nositi sta god zelite. Ja sam konkretno nosila ranac. Niko ne pravi pitanje u cemy drzite svoje stvari. Gledajte da Vam bude prakticno. 
    Za salu Vam ne treba nista .. bukvalno nista. Spakujte sve sto ste naveli u torbu pa kada Vas prebace u sobu sa stvarima lako cete koristiti. 
    Imate odgovor iznad sta sve mozete nositi .. da ne ponavljam  
    srecnooo
  2. Vidolina je dodao/la post u temi Porodilište - Kragujevac   

    Evo iskustva od pre 10 dana  
    Beba je sa Vama 24h osim kada ih kupaju ili rade analize. Naravno da mozete zamoliti da beba ostane kod njih ako Vam je potreban odmor. Niko ne pravi problem. 
    Od stvari sam koristila samo njihovu spavacicu i papuce ( mada i papuce mozete svoje jer vrlo cesto nema odgovarajuceg broja ili je to slucaj bio u periodu kada sam ja boravila i sobe bile prepune) .
    U torbu sam spakovala lekarsku dokumentaciju,  licnu higijenu, vodu (mozete sokove), plazmu i grickalice, tetra pelene (imaju i u porodulistu), jednokratne pelene, punjac, knjigu (da,da .. ), pumpicu za izmlazanje. Generalno, sve to Vam treba tek 4 5 sati nakon porodjaja pa uvek moze neko da Vam donese.
    Poseta nije bilo nikada (ni pre 4 godine) u mom periodu su bile zabranjene posete u celoj bolnici zbog epidemije gripa. Mogu doci do hodnika, cujete se telefonom i gledate 
    Sto se apartmana tice, tu informaciju nemam.
    Moje uskustvo je pozitivno .. ili sam ja imala puku srecu .. ali je pozitivno bilo i pre 4 godine .. 
    Sve najbolje 
  3. Vidolina je dodao/la post u temi Porodilište - Kragujevac   

    Meni je dr Mira vodila obe trudnoce. Ulila mi je beskrajno poverenje da je sa bebom sve kako treba, sto mi je generalno bilo i najbitnije.  Zaista je njena smirenost i detaljnost uticala da ne brinem nioko cega. Prvi put sam se porodila sat vremena pre njene smene, a drugi put (pre 3 dana) je ona bila na porodjaju. Nije se pomakla od mene .. bodrila me .. smirena .. nasmejana .. ne znam sta bih rekla, zaista je njeno prisustvo i u trudnoci i na porodjaju olaksavajuca okolnost u mom slucaju bila. 
    Prvi put me je porodila dr Saska, malo je gruba na recima ali sam zaista lepo prosla. 
  4. Vidolina je dodao/la post u temi Porodilište - Kragujevac   

    Janko Djuric privatno radi u ordinaciji Mijatovic, kod Ozona.