Lj

Član
  • Broj odgovora

    2
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Lj

  1. Lj je dodao/la post u temi Porodilište - Kragujevac   

    Drage mame, vidim da se ne komentarise mnogo na ovu temu. Htela bih da podelim sa vama svoje iskustvo sa oba porodjaja. Prvo, savrsena trudnoca- katastrofalan porodjaj. Kao sto je neka gore napomenula, izbegavajte dr Ugrinovic. Bila je ok prema meni, ali... Beba okrenuta kako ne treba, posteriorno (ledjima lezi na mojim ledjima), nikakva asistencija, ne daj Boze carski rez. Isekli me duplo, bebu ozivljavali na stolu izmedju mojih nogu (Bog ga je spasio), usivao me dr na specijalizaciji, izasao hematom koji su naravno negirali da uopste postoji. Kriv je epidural, svi su se cudili zasto nisam gurala (oci mi ispale od guranja). Dva meseca nisam mogla da se oporavim i sednem normalno jer se rana otvorila i zagnojila. Lose usivena.
    Druga trudnoca puna turbulencija i negativnog raspolozenja- porodjaj izmisljen! Mogu samo da kazem da svaki dan spominjem i mislim na dr Mariju Sorak ciju profesionalnost i ljudskost nisam mogla ni da pozelim u najludjim snovima! Cula sam samo najbolje o njoj, ali nisam verovala dok je nisam upoznala. Hvale je i zene kojima nije vodila trudnocu, kojima se zadesila slucajno na porodjaju. Opet imala epidural, ali izgurala krupnu bebu bez problema! U toku otvaranja, namestala mi je bebu za idealan polozaj, razgovarala i saradjivala sa anesteziologom (gle cuda da doktori saradjuju!), razgovarala sa mnom, necete veroveti tretirala me je kao ljudsko bice! Sve pohvale i topla preporuka svim buducim porodiljama: samo dr Sorak!!!
  2. Lj je dodao/la post u temi Porodilište - Kragujevac   

    Koliko ja znam, kod Mijatovica, kod Ozona. Mozda nisam u toku, ako se nesto u medjuvremenu promenilo, proveri. Izvini sto tek sad odgovaram