sportiva

Član
 • Broj odgovora

  72
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


o članu/ici sportiva

Informacije o profilu

 • Pol muški

Aktivnosti člana/članice sportiva

 1. sportiva je dodao/la post u temi VTO - procesi   

  Ja sam cula raznih iskustava,i pozitivnih i negativnih,i za nase klinike i za klinike u inostranstvu. Ne mogu reci da je Betanija bolja od bilo koje klinike,moje iskustvo je maksimalno pozitivno,a temelji se na uspesnom prvom pokušaju  vto,odlicnoj saradnji sa medicinskim osobljem.  Ne mogu svoj stav izneti kao cinjenicno stanje,jer on to nije,to je moj stav baziran na pozitivnom iskustvu. Jednako vredan i istinit kao negativan stav zena koje su na svojoj kozi dozivele odredjene propuste u toku procesa. 
 2. sportiva je dodao/la post u temi VTO - procesi   

  Sta reci...Mozda je bas ta jajna ona prava...Tesko je,verujem,drzi se. 
 3. sportiva je dodao/la post u temi VTO - procesi   

  Bravo,bravo,bravo Jako mi je drago!
 4. sportiva je dodao/la post u temi VTO - procesi   

  Devojke,navijam za vas Moje iskustvo u toku stimulacije,sve dotadasnje aktivnosti redovne sam obavljala redovno. Znaci,bajsom bi otisla do bolnice,primila boce i bajsom kuci. Stimulaciju sam primala popodne zato sto mi se jutarnji termin poklapao sa terminom treninga. Ne kazem da sad jasete biciklu da bi se prokrvile,ali redovne aktivnosti,zdrava psiha i bude sve mnogo lakse. Nemojte zalegati,i ponasati se kao da ste bolne,jer niste.
 5. sportiva je dodao/la post u temi VTO - procesi   

  Dr Irena Bujas,sad sam zaboravila da li mi smemo da pisemo imena dr.
 6. sportiva je dodao/la post u temi VTO - procesi   

  Pilce,ja sam radila u Betaniji.  Ne znam sta bih ti rekla,ja sam skroz ok prosla,maksimalno korektno. Zamrznula dva komaTa, 39.500,cuvanje 5 godina i 55.000 odmrzavanje i transfer. Nikakva komocija,nikakvi na oko dobri uslovi,ali iz mog iskustva i iskustva zena koje rade u privatnim klinikama,mislim da nisam ni malo losije prosla. Slusam kako se zale zene masovno na med.sestre po klinikama privatnim,meni su u Betaniji sestre najbolja stvar. Odlicni komunikaciju sam imala. Lekari isti koji rade i po privatnim klinikama,isti protokol. Eto,meni je uspelo iz prve u Betaniji. Ima ljudi koji su prevrtali ocima na moju odluku da prvu vto odradim u državnoj,ali eto,meni se posrecilo.
 7. sportiva je dodao/la post u temi VTO - procesi   

  Nisam mogla da se ulogujem preko fona... Uglavnom,nase dve blaste su dva srca kucajucaaa  Nije bilo bas sve glatko,bilo je i malo krvarenja,i strasno smo se isprepadali,ali bebe su  ok,rastu,uredna srcana radnja...
 8. sportiva je dodao/la post u temi VTO - procesi   

  Hvala Jeco,hvala Naja  U utorak je uz,pa cemo videti na cemu smo.
 9. sportiva je dodao/la post u temi VTO - procesi   

  Dace Bog, svima vam zelim da se osecate ovako zbunjeno i pomalo blesavo kao ja sad 
 10. sportiva je dodao/la post u temi VTO - procesi   

  Beta 804.3, sad se vise ne mogu praviti da nisam trudna. 
 11. sportiva je dodao/la post u temi VTO - procesi   

  Tamarita, dan transfera i dan posle mirovala. Ostatak vremena sam se ponasala kao da nisam bila na transferu, nisam isla na treninge, ali setnja po Fruskoj gori, sredjivanje stana, usisavanje, odmrzavanje zamrzivaca, pranje, ribanje... Pila kavu, nastavila da pusim, smanjila, ali nastavila (ovo ne dajem kao preporuku ikome). Utrogestan stavljala u prolazu, znaci dnevne doze nisam odlezala, stavim i odem u setnju.... Generalno sam bila jako opustena, vodila normalnu svakodnevnicu prihvatajuci svaki ishod ove "igrice" kao ok stvar.Simptoma nisam imala, bila sam poprilicno ravnodusna na sve oko sebe.
 12. sportiva je dodao/la post u temi VTO - procesi   

  Evo jedna betica za Uskrs, 299.3 beta na 12. dan transfera. I, dalje sam uzdrzana, ali izgleda da sam malo trudna.
 13. sportiva je dodao/la post u temi VTO - procesi   

  Mene su jutros na transferu docekale 4 blaste odlicnog kvaliteta. Dve sam vratila, dve zamrznula i sad planiram da ne izludim do Uskrsa. Ako uspe,cekacu da prodje Uskrs da radim betu.
 14. sportiva je dodao/la post u temi VTO - procesi   

  Evo i mene  Od 10 jajnih oplodilo se 6 odlicnog kvaliteta, za sada. Idemo na blaste, transfer u ponedeljak, u pitanju je Betanija.
   
 15. sportiva je dodao/la post u temi VTO - procesi   

  Pozzz svima... Evo da podignemo malo temu, ja u ponedeljak krecem sa bockanjem, neka igre pocnu