azdajana i ala mala

Član
  • Broj odgovora

    633
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la azdajana i ala mala


  1. Samo da mahnem i pošaljem poljupce svima:wub:

    Moja malena zverka je stigla kući i zavela diktaturu, bar dok se ostatak bande ne vrati. 

    Super smo prošli iako smo dobili indukciju. Relativno brzo, od 9:30 u boksu  induk. od 10h. Ana stigla u 13:35. Hvala svima na lepim rečima i željama. Ljubim vas sve i želim da imate brze i lake porođaje i još brži oporavak. 


  2. Isla po rezultate za hepat b i c hiv ,posto nisu znali sta vise da mi rade za transeminaze,pa mi radili to. Naravno da nemam nista id navedenog i sad mi je asl i asd ili kako vec u granicama normale. Znaci crkoh na ovoj vrucini al nema veze samo kad je sve o.k.


  3. Meso čitavu trudnoću jedem na silu,ribu još uvek samo belu mogu da progutam bez posledica.Krvna slika odlična,samo čekam da mi ponovo transeminaze koje su pre dve nedelje divljale. Voće,povrće bez problema u bilo kakvom obliku.Al zato plodove mora i tora... nikako.

    MaMa_723, bepce i miliccam volite ovo

  4. Žalim devojke, ništa od toga :D. Posle ko zna koliko vremena sam se naspavala (čak sam uspela da nastavim sa spavanjem posle šetnji do kupatila). Danas imam da sredim ovde šta je preostalo i da pošaljem, konačno, matorce na plac. Za popodne imam trač partiju sa drugaricama, tako da ... Izvin'te me za danas.

    Pozdrav za sve oblice i okruglice 

    k a m , mmaka, bepce i 3 ostalih volite ovo

  5. ja sam se vratila sa pregleda. Mig7 da se upisem na spisak. :)  stcana radnja je tu. Plod raste. Kasni 5dana ali je sve u redu. 

    Jedino mi je rekao da on gleda termin po uzv a ne po mentruaciji jer mu je merodavnije,tako da cu se upisati pod datum 27.03.2019 a ako bude promena javljam. U prosloj trudnoci mi je odredjen termin po mentruaciji 27.09.2014.  A jedan lekat je rekao da cu se poroditi.02./03.10. A ja se porodila 25.09(vodenjak poceo da otice 24.09) i samo sam pomisli:ha,in your face! 

    Videcemo sta ce biti ivaj put. Moyda se porodim 10.04 hahah

    ko menja spisak nek me doda. 27.03.2019

    Bravo za zlicu od opaka! Jupiiiii 


  6. Bebac aplikacija je već sama prebacila da se beba rodila :lol:

    Komšinica mi je upravo predložila da pođem kod nekog drugog doktora, čisto da provjerim jesam li trudna :lol: ok, postala sam razlog sprdnje, shvatila sam :lol: kao da sam ne znam koliko prešla termin

    A zamisli tek kad se probije termin za 9 dana,pa to je opštezezanje na tvoj račun. Ne dajte se preći Georgine moje drage!

    bepce i MaMa_723 volite ovo

  7. U vezi indukcije, prvi porođaj sa indukcijom i baš je bolelo. Doduše i prvenče je bilo karlično postavljeno pa je to dodatno otežalo. U 10h ušla u boks, porodila se u 20h i to su mi rekli super da sam prošla. Nakon toga bez indukcije i uglavnom u toku noći :) 

    Tasa021 i MaMa_723 volite ovo

  8. Drž se boginjo ti planeto stara :D, nešto mi se čini da će avgustovska klasa do vikenda da se omaci.

    Što se imena tiče mi se još držimo spiska iz '00 godine. Ostalo je da izaberemo između Olivere, Anđelije ili Ane. Od muških nismo iskoristili Damjan, Mihailo i Mladen. 

    blesava, MaMa_723, Tasa021 i 1 ostali volite ovo

  9. Evo me na ctg-u ženske. Čujem bebu, to mi je najvažnije. Dr je na porođaj, pa ću vidjeti kad završim ctg šta ću dalje

    Javljaj šta se dešava.Bambi se uzvrteo, noćna ptica opet. Ko će da ustane u cik zore za ctg kad će sad riverdens šou u stomaku ;)

    MaMa_723, Venera, bepce i 1 ostali volite ovo