Inama

Član
  • Broj odgovora

    1524
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. Inama se sviđa post u temi od sanya_ u Debeljuce   
    Bila sam na un dijeti prije 2.5god.. Pisala sam vec o tome, ali posto sam obrisala profil i postovi su nestali. Smrsala sam oko 14kg za 2 mjeseca, meni je to bilo dosta pa sam prekinula. Kilogrami se nisu vratili, i dan danas imam istu kilazu, ali se posle dijete nisam prezderavala, vec sam nastavila da jedem sve ali umjereno ..
  2. Tangerine se sviđa post u temi od Inama u Saveti iskusnijih mama mladim mamama   
    Ne verujte slepo pedijatru, vec slusajte svoj instinkt i trazite drugo misljenje. Moje dete je nekoliko puta dobijalo totalni promasene dijagnoze. Na primer kad je imala upalu uva dr je konstatovala bez analiza da mora da je urinarna infekcija, druga dr da je u spazmu zato so je previsne zivahna itd. A da ne pricam kad je bila afera oko svinjskog gripa kad mi je kvazi doktorka pripretila da se ne premisljam previse oko vakcine jer moze da bude kasno!? Znaci majcinski instikt i misljenje drugog lekara cim vidite da nesto ne stima!
  3. Inama se sviđa post u temi od Margaritta u Male stvari   
    Meni je danas rođendan. Najlepši rođendan u mom životu. Prvo zbog toga što je ovo moj prvi rođendan kao majke, sa mojim Dušanom sam se rodila ponovo i ja.
    A drugo jer sam nešto ovih dana bila onako... Bez veze. Iako sam želela, na kraju sam se odlučila da ništa ne pravim za drugare. Odlučila sam da ćemo moj dragi, bebac i ja prošetati i provesti dan skromno, utroje. I šetamo se mi tako, kad moj dragi predloži da svratimo u kafić na kolače. Mi ulazimo, a tamo SVI moji dragi ljudi. On je sve organizovao, okupio ih da nas čekaju i iznenade me. Rasplakali su me. Proveli smo divan dan, tu se iščavrljali, a kasnije smo se svi kolektivno šetali i uživali. Imam najboljeg muža na svetu i najbolje prijatelje na svetu. Danas sam najsrećnija na svetu.
  4. bikica85 se sviđa post u temi od Inama u Neželjena trudnoća....   
    Pa evo , ja sam imala nekih 19 godina kad mi se desilo da nam je pukao kondom . I ja i tadasnji decko smo bili totalno nespremni za decu, a dani nikad plodniji ko za baksuz. Tad i jedino tad sam uzela pilulu za dan posle , znali smo da nam je rano za dete a opet ni tada mi abortus nije dolazio u obzir. Uvek postoji resenje, samo stvari ne treba preputiti slucaju u smislu "razmisljacu o tome kad se desi"
  5. Mama u avgustu se sviđa post u temi od Inama u Kako ste se snasle sa novorodjencetom?   
    Pa nije bas bila ljubav na prvi pogled. Kad sam se porodila videla sam da je dobro i samo sam htela da me svi puste na miru da se odmorim. Sutra dan je krenulo moje zaljubljivanje ali postepeno, kako je strah od odgovornosti bivao manji tako je ljubav postajala sve veca i veca
  6. Inama se sviđa post u temi od ninuska.h u Drugi trimestar   
    Ja sam bebu blago osetila kao leptirice u 16/17. nedeljii od onda nista, ama bas nista do kraja 20te nedelje. Tako da ne brinite, kad prevalite dvadesetu znacete sigurno da je to bebac!

    Ja sam nedavno izasla iz drugog trimestra pa me pitajte sta vas zanima.

    Za strije nema leka, bez obzira na cenu, marku, sve je u genima, ali zato ublazavaju svrab, a i usporavaju njihov razitak i ublazavaju ih.
  7. Inama se sviđa post u temi od paper_moon u Treći trimestar   
    1.5 prst otvorena,smekšao glić,malo nedostaje plodove vode,ali normalno za tu gestaciju,i vodenjak ok.

    Eto.Jutros bila na pregledu.Izgleda da ćemo i ovog puta na termin samo da se zna da će biti Devica kao tata
  8. Inama se sviđa post u temi od sanjabre u Strah od porođaja   

    Da ces biti neispavana, odmah da ti kazem-bices ali samo u prvih par meseci. Ja sam velika spavalica i uzasno me nerviralo remetenje sna,bila sam u stanju nekog da ubijem...ali kad se beba rodi jednostavno majcinski instinkt proradi i nece ti biti nista vaznije od tvoje bebe i jednostavno se naviknes na nespavanje,evo ja se i dalje budim dva puta nocu iako mi deca spavaju po celu noc bez budjenja,bez obzira sto sam trudna i to se probudim kao da sam spavala ne znam ni ja koliko,jednostavno organizam se navikne... Videces i sama,sve sto te je sada navodno strah,to ce se preobratiti u ljubav prema detetu. A sto se tice gresaka lekara,pa probaj da o tome ne razmisljas,samo pozitivan stav i bice sve ok. najbitnije ti je da slusas babice(one uglavnom poradjaju) sta ti govore i da tako radis... I jos jedna stvar,pitaj sve sto te zanima,jer je ipak u pitanju tvoj i zivot tvoje bebe,ako su doktori bezobrzni budi i ti,ali inace su uglavnom ok(iz mog iskustva).
  9. bikica85 se sviđa post u temi od Inama u Saveti iskusnijih mama mladim mamama   
    Ne verujte slepo pedijatru, vec slusajte svoj instinkt i trazite drugo misljenje. Moje dete je nekoliko puta dobijalo totalni promasene dijagnoze. Na primer kad je imala upalu uva dr je konstatovala bez analiza da mora da je urinarna infekcija, druga dr da je u spazmu zato so je previsne zivahna itd. A da ne pricam kad je bila afera oko svinjskog gripa kad mi je kvazi doktorka pripretila da se ne premisljam previse oko vakcine jer moze da bude kasno!? Znaci majcinski instikt i misljenje drugog lekara cim vidite da nesto ne stima!
  10. Ehinacea se sviđa post u temi od Inama u Drugi trimestar   
    OOO imamo dve mlade u ovom razredu! Devojke neka vam je sa srecom!!!
  11. Marija_Mara se sviđa post u temi od Inama u Drugi trimestar   
    Atina nam se danas udaje ako sr dobro secam! Atina srecnooooo i cekamo slicice!
  12. Inama se sviđa post u temi od My happiness u Treći trimestar   
    Devojke VelNes se porodila danas u 17:30,Ognjen je tezak 3450g a dugacak 54cm,kaze da je porodjaj prosao super Pa cekamo nju da nam preprica svoje iskustvo.Cestitam joj i ovde,i da nam je drugar ziv i zdrav 100godina
    P.S.Mi smo danas nasoj smizli slavili rodjendan pa tek sad stizem da javim lepe vesti od VelNes :wub:
  13. *Sanja* se sviđa post u temi od Inama u Drugi trimestar   
    oooo ne i ja se budim oko 11 doduse do 4 ne mogu da zaspim. Ja sam se upravo bucnula u jezero na Adi pa kud puklo da puklo!
  14. Inama se sviđa post u temi od M@r@ u Drugi trimestar   
    Vreme mi je da se prijavim ovde Budna jutros od 4, uključila mašinu, oprala dva prozora i oribala kupatilo. Sad čekam da se kiselina malo nakupi pa da idem da povratim a onda kod frizerke moje drage
  15. Inama se sviđa post u temi od majawins u Drugi trimestar   
    Zdravo Maro. Ja te potpuno razumem i ja ne spavam uopste. Zato moj dragi koji je trudniji od mene (goji se, promene raspolozenje i to tako, prava trudnica) spava kao beba . Odremam po sat vremea u toku dana i to je to, nocu 4 ili 5 satiali sta ces sve je to normalno ....
  16. Inama se sviđa post u temi od SuperStar u Treći trimestar   
    Bila sam kod novog doktora i odusevljena sam!Ni uporediti ga za ovim u dispanzeru...Beba mi je teska 1600 g i 43cm duga i rugala se non-stop...Prvi put sam je gledala tako stvarnu PRELEPOOOOOOOO!Jos sam pod utiskom <3
  17. Inama se sviđa post u temi od Fox u Treći trimestar   
    Sto vise citam, mislim da cu se sve vise baciti na svoje instinkte.
  18. Inama se sviđa post u temi od jekili u Najraniji simptomi trudnoće   
    <p>Evo da se javim i da vam se zahvalim na podrsci. Bile ste u pravu trudnoca je u pitanju, sad smo veliki celih 12,5mm i bas se lepo razvijamo. Puno pozdrava svim buducim mamama.
  19. marush se sviđa post u temi od Inama u Drugi trimestar   
    1. marush 11.11.2013.
    2. wonderwoman 14.11.2013.
    3. Sanja TM 17.11.2013.
    4. Inama 19.11.2013.
    5.Alexena 19.11.2013.
    6.MojaBeba 22.11.2013.
    7. Praslin 23.11.2013.
    8. Anchy 02.12.2013.
    9. Red_Butterfly 09.12.2013.
    10. Majibebac 10.12.2013.
    11. Ehinacea 11.12.20113.
    12. Goga.ns 14.12.2013.
    13. Majawins 15.12.2013.
    14. Marija_Mara 31.12.2013.
    15.Atina Ingrid 12.01.2014.
    16. Schveca 12.01.2014.
    17. Bebac26 12.01.2014
    18. Mara Baby 15.01.2014.
    19.Mejja 17.01.2014.
    20. Mirka90 20.01.2014.
    21. Mackica 24.01.2014.
    Gogo :wub:

    :wub:
  20. Inama se sviđa post u temi od Praslin u Drugi trimestar   
    Da vas pozdravim (ako me se jos secate). Dugo me nije bilo. Bili smo na odmoru , duuuugom ... Vratili se polovinom jula i do skoro se privikavali i na vreme i na to da vise nismo u Srbiji. Sa trudnocom je sve ok. Imala sam ovde uzv cim smo dosli sa odmora. Bata raste, sve je ok i kako treba da bude. Zakazali su mi jos jedan koji cu imati za par dana zato sto je cerkica bila sitna na rodjenju pa hoce da provere da li bata raste u skladu sa trudnocom. Ja se cesto osecam malaksala i umorno iako ne radim ama bas nista osim kucnih poslova. Sutra imam kontrolu kod dr (krvna slika, mokraca, pritisak ... ) pa cu je pitati sta moze biti uzrok toj malaksalosti. Pozdrav za sve.
  21. Inama se sviđa post u temi od In-Greed u Drugi trimestar   
    Joooj ljudi ovo vjenčanje se baš primaklo! Sjutra mi je djevojačko, sva sam pod tremom i nekim uzbuđenjem. Neka što mi je beba u stomaku, nego su joj se i leptirići pridružili! Huh!
  22. Inama se sviđa post u temi od goga.ns u Drugi trimestar   
    Ja sam upravo jutros posle mesec punih dana dobila rezultate amniocentezeeee!!!!
    Rezultati su uredu, sve je dobro sa bebom. Jeeee!!!!!
    Bice to jedna mala devojcica.
    Ko ume da oboji spisak, može da me boji u roze
  23. Inama se sviđa post u temi od VelNes u Treći trimestar   
    Georgina se javlja na raport. nesto bolucka ali nije strasno , osecam bebu bas nisko , i kao da me malo prtiska , ali nije alarmantno
  24. Kristina86 se sviđa post u temi od Inama u Kako ste se snasle sa novorodjencetom?   
  25. Inama se sviđa post u temi od Majibebac u Drugi trimestar   
    Zdravo...evo da vam se javim iz maminog stomacica...meni je ovde lepo.Zdrava sam i napredna beba od 400 grama.Svi organi su na mestu i razvijeni,kosti i kicmica takodje.Imam sve prstice jer su mi ih brojali...mama se smejala,a tata je plakao(siroma,ponele ga emocije).Tata kaze da licim na malog elijena,a mama da sam joj mnogo lep i da ipak licim na tatu.Konstatovali su i da imam lep mali nosic i da sam radosna beba.Cika doktor im je pokazao krupan plan moje pise pa me je bilo sramota i krio sam se rukicama....eto,cisto da znate i vi.Mama je dobro,boli je glava,pa ce vam moje slicice nakaciti kasnije.Pozdrav iz stomaka od malog Vucka