sanjasanja

Član
  • Broj odgovora

    7
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici sanjasanja

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice sanjasanja

  1. sanjasanja je dodao/la post u temi Visok pritisak - carski?   


    Eto, posto cu ja morati na carski, eto mi preporuke. Hvala ti. Puno znaci imati lekara na koga mozesw da se oslonis, koliko god imaraznoraznih faktora, lepo je kad lekar uliva neku sigurnost, opet se nekako opustenije osecas.
  2. sanjasanja je dodao/la post u temi Visok pritisak - carski?   


    Meni to zvuci da se oni ogradjuju i skidaju odgovornost sa sebe. Mi zaista dosta toga ne znamo o telu, ali bi trebalo da doktori znaju vise nego mi. Ja sam danima lezala u Betaniji, krvarila, beba bila dobro, posteljica se pogorsavala, pa se niko od strucnjaka nije obazirao. Ne mogu oni reci da ce oticiako hoce, cak i ako jestetako, oni to ne smeju da kazu,pogotovo ne buducoj majci, koja (u mom slucaju) bebu nije ni docekala. A sto se tice opaske da se neko igra Boga,misloim da to nema veze sa vezom. Ja ne smem nikad vise da se porodim prirodno, jer mi je i ova trudnoca rizicna zbog prethodne. I jako sam tuzna zbog toga, jerda sam se ja pitala, nikada carski ne bih izabrala. Svaki je slucaj poseban, ali ja nisam lekar, a kod njih idem jer bi oni trebalo da znaju mnogo vise od mene,zar ne?
  3. sanjasanja je dodao/la post u temi Visok pritisak - carski?   


    Vodila mi je dr. Mirovic, a u Betaniji Grujicka i Bogavac, itd. Sad sam u poliklinici Maric kod dr. Lepes Bingold. Nadam se da cu biti zadovoljna. Jel si i ti u NS? Ko je tvoj dr?
  4. sanjasanja je dodao/la post u temi Visok pritisak - carski?   

  5. sanjasanja je dodao/la post u temi Visok pritisak - carski?   


    Nisam bila jos, skroz sam nova, ali cu sad odmah poslusati savet, te odoh tamo. Hvala puno na dobrodoslici.
  6. sanjasanja je dodao/la post u temi Visok pritisak - carski?   

    Ja sam u prvoj trunoci, u 32. nedelji imalaablaciju, i dete mi je bilo mrtvorodjeno Koga god sam pitala zasto se to desilo, NI JEDAN lekar nije imao odgovor,osim-desava se. Posle sam saznala da se to desi najcesce usled visokog pritiska, a isti meni niti jedan doktor nije izmerio, iako sam 3 nedelje pre ablacije krvarila,i isla skoro svakodnevno u Betaniju. Posle hitnog carskog mi se javio hematom na unutrasnjoj strani rane,koji mi, sva sreca nije napravio nikakav problem, odlezala sam ga, takodje u Betaniji. Ne bih nikog da plasim, samo vam iznosim moje iskustvo, jer ce jos na kraju ispasti da same sebi moramo da vodimo trudnocu. Sada sam drugiput trudna, u 10. nedelji, i nadam se da ce sve biti u redu. Pozdravljam vas sve,
    nadam se da cemo se lepo druziti.