oqi

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana oqi

  1. oqi je dodao/la post u temi Вантелесна оплодња за жене без партнера   

    Ja dajem punu podršku ženama koje su bez partnera i žele bebu. Nekada je to bila tabu tema i bio bi problem objasniti deci kada odrastu kako su nastala. Sada a i u budućnosti to neće predstavljati problem. Najsrdačnija podrška! Samo napred milavanila!
  2. oqi je dodao/la post u temi Sve o vantelesnoj oplodnji   

    ancika ČESTITAM! Tako se radujem kada pročitam ili čujem da je neko uspeo. Divim se svima onima koji su toliko uporni i istrajni. Samo napred, hrabrost je nagrađena! :-))

    Ja ću sada biti malo aktivnija na forumu, u ovoj temi...Pa ćemo onda nadam se, da se družimo u nekoj drugoj, lepšoj! :-)
  3. oqi je dodao/la post u temi Sve o vantelesnoj oplodnji   

    Iz Novog Sada smo. Ovo nam je prva vto i nemamo baš mnogo iskustva. Čitala sam dosta o temi ali ipak uvek fali po neka informacija.

    Ja i moj partner smo prošli komisije za VTO i sada čekamo poziv od rzzo. Nažalost, sada rade samo državne klinike i čuli smo da će se duže čekati na poziv i zbog toga smo se odlučili da idemo u Madjarsku kliniku. Čitala sam da je potrebno da prodje minimalno tri meseca od vto da bi se radila druga. U slučaju da ne uspe u Madjarskoj, ako poziv iz rzzo bude stigao ranije da li postoji mogućnost odlaganja dok ne prođe taj period od tri meseca ? Šta vi mislite o tome?