Stasenka

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Stasenka

  • Rođendan 05/12/72

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Nis/Sr.Mitrovica

Aktivnosti člana/članice Stasenka

  1. Stasenka je dodao/la post u temi Izbijanje prvih zubića   


    Pokusala sam savetima i upalilo je Dobio je i kasicice, dodese "onu vecu!!!" iz kompleta i shvatila da me zadnjih mesec dana Beban folira kako mu je ta kasicica MNOOOGOO velika i ne moze da jede sa njom!!! Juce je celu kasicice, do drske, smestio u usta i nije bio problem da zine!!!

    A setnja po gradu je stvarno bio pun pogodak. Zaboravio je na sve. Zato cemo za koji trenutak da ponovimo setnju. Jedino nam ostaje jos noc da resimo ali je i to sad lakse kad preko dana lepo spava i jede.

    Zato se i ja i Beban zahvaljujemo na savetu. Pomoglo je!!!
  2. Stasenka je dodao/la post u temi Izbijanje prvih zubića   


    I mi se prikljucujemo cestitkama

    Hvala svima na odgovorima.


    Mi smo jos mali za slikovnice. Vise gleda u mene i pita se sta mu ja to pokazujem kad tu mena nicega sto bi moglo da se uhvati. A kad mu dam igracku on ionako jos uvek pomalo nespretan i dosta nervozan ne moze da pogodi usta pa se jos vise iznervira i krene da "mlati" onom igrackom a tad vec iz prve pogodi glavu i na kraju se rasplace

    Moracemo da krenemo u salne setnje. A pokusacemo i sa gelom pa koliko pomogne.
  3. Stasenka je dodao/la post u temi Izbijanje prvih zubića   

    Moj Beban ima tek 5 meseci, 2 dana i 1 zubic!!! Izbio mu je pre nedelju dana, kad jos nije imao punih 5 meseci. Problem nam je jedino sto on jos uvek ne zna najbolje da drzi stvari, ispadaju mu a ovako nervozan to jos teze ide. Do sada mu nista nisam davala osim Febriceta jedne veceri kad je imao malo vecu temperaturu. Ali dosli smo u fazu kad zub unajvece izbija pa nam je sad pakao. Ne spava vise niko u kuci. A ako ne spava Beban je jos nervozniji pa to zajedno sa zubom = pravi pakao! Pa sam htela samo da pitam za vasa iskustva sa gelovima. Koliko su korisna i koliko su pomagali vasoj deci?
  4. Stasenka je dodao/la post u temi Alergije i osipi u trudnoći   

    Ja sam vec u 8. mesecu trudnoce ali jos od 11. nedelje su mi krenuli osipi prvo po zglobovima na nogama a kasnije se to pretvorilo u nesto izmedju svraba i peckanja koze po celom telu. Slali su me kod dermatologa, gde su mi promenila terapije od pravljenih krema za mazanje pa sve do inekcija i blokatora centara nervnog sistema. Slali me na ORL, ATD,... i nista. Ja se i dalje cesam, imam histericne napade peckanja koze kao da sam legla u kadu punu sone kiseline a sto me koza vise svrbi, to vise kasljem sto je praceno povracanjem i sve vecim nekontrolisanjem besike i sve vecim otocima nogu - voda se vese ne zadrzava samo u zglobovima vec je dosla do kolena!!! Jedino sto sam danas od dermatologa saznala da to moze da bude od MamaVit-a (!?!?!) koji ja inace pijem redovno od prvog dana.

    Interesuje me, da li je jos neko od vas imao slicnih problema ili da li ste barem culi da MamaVit moze da izazove ovakve probleme?