oljkica

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici oljkica

Načini kontaktiranja

  • Website URL http://
  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija ///

Aktivnosti člana/članice oljkica

  1. oljkica je dodao/la post u temi Hipotireoza subklinika   

    ne znam smem li ovde to da pisem,jer je to lek sa crne liste. ali, hvala ti najlepse, imam tu neke zene sto idu u madjarsku.
  2. oljkica je dodao/la post u temi Hipotireoza subklinika   

    hvala ti Ivana ! ona mi je,inace, trece dete.posle dva decaka,dobismo i devojcicu . za gvozdje ja njoj ne mogu hranom, jer je jos malecka,tako da pije aktiferin, kojeg nema ovde, vec se nekako snalazimo da nam neko donese iz madjarske,ko ide, ili ima apoteka u n.sadu, koja takodje ima ponekad ,ali je cena dupla.nadam se da ce sada biti bolje, jer je napokon pocela da napreduje.ja,izgleda nisam imala dovoljno mleka,ali ona nije pokazivala da je gladna,bila je i vesela, ali nije napredovala, pa sam joj uvela dohranu,i sad se malo vec ubucila. hvala ti na ovako lepim recima, i ja tebi isto zelim, i svim majkama, jer majka je, iako ponekad bolno i tesko , ipak lepo biti .

  3. oljkica je dodao/la post u temi Hipotireoza subklinika   

    evo i ja da se javim.ovo mi je prvi put da ucestvujem na forumu.nisam bas srecna sto je razlog tome ova bolest,ali sta da se radi, mozda ce biti lakse to podeliti sa nekim ko ce te razumeti,ko zna sta je to. moja beba je sad 2,5 meseca.sutra dan posle rodjenja je dobila zuticu,jaku.inace fizioloska zutica se dobija tek 3,4 dan od rodjenja, ona je odmah sutradan.i odneli su je na suncanje.taj dan,uvece,mi dr saopstava da ima povisen broj leukocita u krvi,da bi mi sutradan rekli da moraju da je vode za n.sad ,jer ne znaju od cega je to,jaka zutica i leukociti. sto mi je bilo tesko . ja sam tek posle dva dana otisla za njom na institut, jer je bio vikend i nisu me pustili. evo i sad osecam taj bol u grudima. ne daj boze nikome. i posle dve nedelje se to stabilizovalo i otisli smo kuci, al nisu znali razlog tome,sve analize sto su radili nista nisu pokazale.pri otpustu su joj izvadili krv iz pete/gatrijev test.i posle 10 dana zovu sa endokrinologije da hitno dodjemo da pocne sa terapijom. nikada pre toga nisam cula da se iko rodio bez stitne zlezde, da to uopste i postoji ,ali eto , moje dete .... pije tivoral naizmenicno 1/4 jedan dan,drugi dan 1/2. posle mesec dana,kontrolni nalaz je bio u redu,jedino sto je jos uvek anemicna,i pije gvozdje. nadam se dobrom , i bozjom pomoci ,