ijekic

Član
  • Broj odgovora

    1
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana ijekic

  1. ijekic je dodao/la post u temi Spinalna ili opšta anestezija???   

    Ja sam se porodila carskim rezom pod spinalnom anestezijom u "Dragisi Misovicu" a pre deset godina takodje carski rez pod totalnom anestezijom.
    Razlika: pod spinalnom se brze oporavis, vidis bebicu odmah, .
    Ja licno nisam imala niti glavobolje niti sam imala pribleme sa kicmom. Sve je bilo u naj boljem redu. Anesteziolozi, doktori koji su me operisali i obilazili tokom vizita kao i sve setre koji su zaposleni u porodilistu " Dragisa Misovic" su predivni ljudi, profesionalci.
    Ja nemam reci kako bih opisala ovaj pozitivan sok nakon svih prica koje sam cula a i procitala vezano za porodilista u Srbiji.
    Posebno bih pohvalila i zahvalila se Dr. Golubovicu koji se veoma predano ponasao prema meni kao svom pacijentu iako se nismo niti znali niti ranije, niti sam imala nekakve veze, niti sam privatno vodila svoju trudnocu kod njega. Jednostavno, uzela sam uput od ginekologa iz Doma Zdravlja, zakazala u Dragisi pregled neznavsi kod kog doktora je zakazan. Od prvog do poslednjeg pregleda kao i finalni cin porodjaja carskim rezom, DR. Golubovic je odavao utisak velikog strucnjaka, posvecenog pacijentima, bez neke ikakvog nametnutog neprijatnog osecaja da mu nesto dugujem ali zato sa izuzetno jakim osecajem zelje da mu se zahvalim za sve. Hvala svima.
    Svaka preporuka za porodiliste "Dragisa Misovic" i za svo njegovo osoblje. A takodje i svaka preporuka za spinalnu anesteziju koja je ipak mnogo bolja od totalne anestezije, misljenje baziram na sopstvenom iskustvu vezano za oba tipa anestezije.