tania

Član
  • Broj odgovora

    1
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici tania

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice tania

  1. tania je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    E pa ovako. MOJA SVEKRVA JE PRAVA VESTICA!! U pomoc!! Ona je zla! Prvi put kad sam je videla iskazala je mrznju prema meni! Upoznala sam je kod mog muza, tada smo se samo zabavljali ( inace ona zivi 1500 km daleko, ali ne vredi) kad me je videla, odmah mi je prvo rekla JA SAM OVDE GAZDA DOK SAM TU I DOK SAM TU SAD SI USLA OBUVENA I NIKAD VISE!!!! Da ne pricam daljne provokacije..Kad god su trazili pare dobili su I TO OD MOJE PLATE!!! Kad sam ostala trudna, otisli smo kod njih (ukljucujem i svekra jer nista nije bolji) JA SAM LJUDI OSTALA BEZ KOSE OD STRESA zbog njih, imala sam rupu celavu na glavi od 5 cm!!! Ona je toliko zla da kad je spremala za svog sina rucak, meni govorila (dok sam bila trudna) da NE JEDEM njemu, prvo on da jede dobro, pa meni sta ostane!!!! JA SAM SMRSALA 2 KG ZA 5 DANA I TO TRUDNA!! Ne mozete da verujete sta je ona sve radila samo da ja izgubim dete u trudnoci!! A kad je dosla kod nas da vidi dete, ona ga voli najvise na svetu! Cak sa svekrom govore da sam ja losa majka jer sam od njih zbog nervoze izgubila mleko i nemam mleka da dojim svoju bebu!
    A njihovom sinu tako lepo ugadjuju, da je njemu savrseno i nesme nista da im se kaze jer oni toliko pate JER SU DALEKO OD SVOG SINA!!!!!!
    PUK'O MI JE FILM!! Svasta sam im rekla,a muza sam zabila u tri lepe zajedno sa njima!!!! Ja njih mrzim do te mere da je neopisivo i stalno se svadjam sa muzem oko njih!!!!!!!! ZA MENE ONI SU ZLIKOVCI KOJI SU ZELELI DA UBIJU MOJE DETE I NE ZELIM DA IH VIDIM!! A muz ih dovodi i stralno se svadjamo, JER DOVOLJNO MI JE DA IH VIDIM JEDAN DAN I DA BUDEM NERVOZNA 100 DANA!! Spremna sam da se razvedem samo zbog njih i zbog muza sto nikad nije bio na moju stranu!