ljubav mog zivota

Član
  • Broj odgovora

    8
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici ljubav mog zivota

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice ljubav mog zivota

  1. ljubav mog zivota je dodao/la post u temi Odvikavanje od pelena   

    ja mogu eto malo da se pohvalim oko skidanja pelena. isla sam logikom do skole ce ih skinuti! nisam bil bas previse uporna pustila sam njega da sam odluci kada ce. obzirom da ne ide vrtic nema bas mnogo prilike da vidi kako druga deca rade, a mislim da je to krucijalno. tako da me je pre neki dan prijatno iznenadio traeci nosu, a mesecima unazad je stajala kao ukras. e za kaku nam teze ide, kaki u pampers, valjda mu je tako lakse, ali uredno posle toga trazi nosu da piski. nocu ga ne stavljamo od pocetka, a valjda ce za neki dan i to kakenje da prevazidjemo.
  2. ljubav mog zivota je dodao/la post u temi Prva pomoc /Kad dete padne   

    ma ne da je bezveze nego nema gde. vidim da je klinja ok, ne hramlje, ne zali se na bolove, malo cemo da se pristedimo par dana, da vidim kako se ponasa. ako se desi nesto, za beograd pa na snimanje, mada to mozemo i ovde kod nas da uradimo.
  3. ljubav mog zivota je dodao/la post u temi Prva pomoc /Kad dete padne   

    hvala majka! stvarno mislim da ovaj covek moze da napipa prelom, ako nista drugo godine iskustva.
    moj problem je taj sto ja sada bijem glavu gde je to moglo da se dogodi jer mali ne staje.i zasto se to dogadja obzirom da je mali aktivan, ako su tetive male stegnute. koliki udarac ili iscasenje mora da bude da bi se to dogodilo.
    pa i ako bude naprsnuce idemo u gips pa nismo ni prvi ni poslednji.
  4. ljubav mog zivota je dodao/la post u temi Prva pomoc /Kad dete padne   

    kostolomac se zove is miloste jer godinama namesta zglobove ljudima iz srbije. a za naprsnuce ne i dete moglo da otcuti bolove moralo bi makr da boli na dodir, ovo znam i ja iz licnog iskustva.
    ovde za savet sam trazila u smislu ako je neko imao slicno iskustvo, a kada biste poynavali nase ortopede sa razlogom sam se uputila kod nadrilekara.
  5. ljubav mog zivota je dodao/la post u temi Prva pomoc /Kad dete padne   

    ok znaci ja sam sada neoogovorna majka. imate pravo na misljenje, ali ne i na ovakve, ali ako sam vec pitala donekle i ocekujem ovakvu reakciju.
    kapiram da ako je prelom ili naprsnuce , noga bi otekla i bolelo vi jako,a to vec ne i moglo da se izdrzi, a isuvise jje mali da bi folirao ili trpeo. dete je veselo normalno se ponasa. sacekacu sutra ipak je najvise samnom i poznajem ga u dlaku. kud i pitah, sad ste mi digli pritisak!!!!

  6. ljubav mog zivota je dodao/la post u temi Prva pomoc /Kad dete padne   

    pa isli smo logikom ne znam ni ja kojom. valjda ce lakse on da namesti zglob nego da se vucemo po lekarma


  7. ljubav mog zivota je dodao/la post u temi Prva pomoc /Kad dete padne   

    2.7 godina
    vrlo je aktivan i nemam pojma gde se povredio
    jer stalno skakuce

  8. ljubav mog zivota je dodao/la post u temi Prva pomoc /Kad dete padne   

    pozdrav svima koliko vas ima!!!
    morala sam i ja da postavim temu, jer već izvessno vreme pratim dešavanja na forumu, i moram priznati da ima dosta zanimljivim odgovora i korisnih saveta. ja sam takoreći neiskusna mama, po pitanju odrastanja mališana.
    elem, stvar je u sledećem. klinac već neko vreme recimo petnaestak dana mi hoda na prstima povremeno samo jedne noge. to nikada ranije nije radio. zatim me je familija napravila ludom jer samo ja to primečujem. potom mi otac pre par dan skreće pažnju na moje komentarisanje da mali i dalje onako otežano mi hoda i dalje povremeno se penje na prstiće. odlazimo kod našeg čuvenog kostolomca i nameštamo skočni zglob, sa mirovanjem tog popodneva. sutradan klinac normalno trči i hoda. da bi danas nakon podnevnog spavanja ponovo počeo da mi vuče nogu i opet odlazimo na nameštanje. malo hramlje ali se ne žali na bolove( duša moja hrabra). noga je sada stegnuta klinac je išao na igranje. čekam sutra da vidim kako izgleda, ako ništa bolje doktor.
    molim za neko slično iskustvo i savet!!!!
    da napamenem da je dete vrlo aktivno