Majche

Član
  • Broj odgovora

    1
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Majche

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Majche

  1. Majche je dodao/la post u temi Povećanje količine mleka   

    Drage moje mamice i buduce mamice!
    Moja je curica odmah čim su je doneli zevala od gladi i brzo me sama naučila kako to treba! Jednostavno dohvatila bradavicu i počela da vuče. Išla sam na vežbe za trudnice i tamo učila kako se doji beba, ali dok sami ne probamo ništa. Odmah posle prve noći u bolnici grudi su mi se skamenile kukala sam od bolova. Nikoga to nije bilo briga a nisam ni znala kako sebi da pomognem. Dok nisam došla kući i dok me nije posetila patronažna sestra najbolja na svetu, to moram da kažem!
    Rekla mi je da imam početnu fazu mastitisa i da moram hitno da kupim Amer melem i da se masiram dok mi se ruke ne ukoče kako bih razbila te grudve i što više bebu da stavljam na dojku! I sve to bez nervoze i sa dosta sna! Tako je i bilo masirao je i tatica naravno, spojismo lepo i korisno! Nakon nekoliko dana tih aktivnosti kanalići su se odčepili i sve je postalo pesma. Siskali smo sa uživanjem 13 meseci! Bio mi je to lek za smirenje i jedva sam se odvojila od toga poželela sam da nikad ne prestane to je jednostavno nešto najlepše što žena može da doživi!
    Samo ne treba pre vremena razmišljati o lošim stvarima, treba se dobro pripremiti posećivati vežbe, tamo se stvarno može mnogo naučiti, i biti UPORNA i STRPLJIVA! To sam shvatila tokom dojenja i naučila od moje patronažne sestre Nevene i sada bih mogla još deset da očuvam bez problema. Lako je kad znaš, zato se trudite, drage mamice, da što više naučite i saznate pre nego dođe beba!
    Njalepše je biti mama!!! Cmok svima!