bubamara031

Član
  • Broj odgovora

    2
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana bubamara031

  1. bubamara031 je dodao/la post u temi Privatna obdanista, preporuke, iskustva   

    Hvala puno. Ja sam ih do sada samo zvala telefonom, bili su vrlo ljubazni i predusretljivi za razliku od vrtica Lala i Lili na Bezanijskoj kosi koji nam je takodje bio u konkurenciji medjutim prilicno su neljubazni , ne daju nikakve cak ni osnovne info telefonom , imaju liste cekanja za obilazak i slicne nebuloze. Stekla sam utisak da su ovi vrlo prijatni.
    Sve informacije koje mi je dala su iste kao sto je vec ova mama napisala , jedino su mi rekli da oni nacelno mogu da ga prime sa 10 meseci ali ne bi savetovali jer je jos jako mali, tako da cu 6 meseci angazovati dadilju jer samo tada mogu da dobijem odmor za privikavanje. Ukoliko se odlucim da podjem do njih javicu neki jos utisak, iskreno najvise me brine to privikavanje jer mi je zaista zelja da ga postedim traume koliko god je to moguce. Takodje, volela bih da mi neko kome dete vec ide kaze kakva su njihova iskustva sa razboljevanjem, naravno znam da je sve to individualno ali cisto da shvatim sta me ceka pa ako treba da obzbedim neku rezervnu varijantu.

  2. bubamara031 je dodao/la post u temi Privatna obdanista, preporuke, iskustva   

    I ja sam zainteresovana za te jaslice , mada mi beba trenutno ima 10 meseci planiram da ga dam sa 15, najkasnije 18.
    Molim vas recite mi koliko dece ima u jaslenoj grupi i sta mislite koliko ranije treba da idem na razgovor da bih obezbedila mesto, da ne cekam eventualno zadnji minut pa da mi kazu da nema mesta ili to bas ne ide tako? Malo mi bzvz da se sad sve dogovorim a onda se pojavim za 6 meseci .Hvala.