una11

Član
  • Broj odgovora

    1
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici una11

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice una11

  1. una11 je dodao/la post u temi Krvarenje u trudnoći   

    Drage moje, ja sam jedna od onih koje su imale problema sa krvarenjem i braonkastim iscetkom tokom prvih 2 meseca trudnoce. Uradili su mi sve moguce testove od analize tog iscetka pa do kompletne analize hormona. Ja zivim u Kanadi i ovde ne daju hormonske lekove dok se iscrpnim analizama ne pokaze da ti zaista trebaju. Bila sam luda od brige. Na uz su videli da se beba lepo razvija i svi su me tesili. I onda jednog dana sam se probudila i vise nije bilo iscedka. Sada sam u 6-tom mesecu. Sve ide po planu. Beba se super razvija i pravi je mali nemirko koji me sutira vrlo cesto .
    INteresantno je da mi ni jednog momenta niko nije rekao da treba da mirujem. Cak sam ih par puta pitala da li treba da uzmem slobodne dane na poslu, a oni su mi svi savetovali da radim i da se krecem kao sto sam i do sada. Kazu ako radis i aktivan si ne razmisljas o tim problemima koje imas, ili bar manje razmisljas.
    Ovim sam samo htela da vam kazem da se ne brinete i ne pomisljate odmah na najgore. Mislite pozitivno i sve ce biti u redu