zvjezdica81

Član
  • Broj odgovora

    6
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici zvjezdica81

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice zvjezdica81

  1. zvjezdica81 je dodao/la post u temi Siroki povoj - da ili ne?   

    Moja beba ima tri po mjeseca i još uvijek nosimo široki povoj, po preporuci doktora. Za koji dan imamo novi uz kukića i nadam seda će mi reći da je više ne povijam tako. Nekako mi je i žao kad je vidim tako raskerebečenih nožica , ali volim poslušati doktora. Mada, čitajući poruke na Forumu, vidim da je dosta mama protiv toga.
  2. zvjezdica81 je dodao/la post u temi Pamučne pelene   

    Danijela, hvala na informaciji. Tako sam i ja nekako organizovala presvlačenje, ali ipak se volim još sa nekim konsultovati. Pozzz
  3. zvjezdica81 je dodao/la post u temi Pamučne pelene   

    Ja od početka koristim Pampers i široki povoj. E sad, imam dilemu na koliko je često presvlačiti, ako se, naravno, nije ukakila ( tada je presvučem odmah). Da li je prerijetko ako je presvučem svaka 4 sata? Ima tri i po mjeseca.
  4. zvjezdica81 je dodao/la post u temi Zapušen nosić   

    A da li taj fiziološki rastvor mogu dati i bebi od tri mjeseca? Mojoj bebi je često začepljen nosić, a sa pumpicom ili nisam vješta ili ona ne pomaže
  5. zvjezdica81 je dodao/la post u temi Voda za bebe   

    Moja bebica ima tri i po mjeseca i uopšte joj se ne sviđa ukus vode, ali zato voli čaj i pije ga svakodnevno. E sad, da li da joj dajem čaj u onoj količini koju ona odredi ( a to je nekad i po 110 ml) ili joj trebam davati manje? Neki su mi rekli da je to puno čaja za tako malu bebu, a neke kolegice daju samo po 20 ili 30 ml. Najčešće joj dajem Hipp kamilicu ili Plantex. I da, količina čaja ne utiče bitno na to koliko miljeka popije za obrok.
  6. zvjezdica81 je dodao/la post u temi Seks u trudnoći   

    ja sam upražnjavala sex i kad mi je prošao datum termina . bebica je došla 15 dana poslije termina. hormoni su čudo...