Munjina mama

Član
  • Broj odgovora

    16
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. anicadobra se sviđa post u temi od Munjina mama u Epiduralna anestezija   
    Ja sam odusevljena epiduralnom anestezijom. Poradjala sam se u zemunskoj bolnici pre dve godine, tamo je trend kod ginekologa da forsiraju prirodni porodjaj (budalastina). Ja sam insistirala na epiduralu jos od momenta kad sam ostala u drugom stanju.
    Anesteziolog koji radi u zemunskoj je zena zmaj! Sve vreme je bila uz mene, topla, mila, draga osoba, koja je pratila porodjaj i dodavala anesteziju po potrebi.
    Ma ne bih se poradjala bez anestezije, nikad.
    Ne razumem primitivizam nasih zena, a boga mi ni ginekologa, koji ni ne treba da se mesaju u oblast koja pri tom i nije njihova. O epiduralu se treba konsultovati iskljucivo sa anesteziologom.

  2. vaskrsija se sviđa post u temi od Munjina mama u Kandida u stolici   
    Devojke, moje dete ima godinu ipo dana i pet meseci smo se borili sa kandidom u crevima. daktanol, nistatin, probiotici (svi moguci i domaci i strani) u enormnim kolicinama, ali svrab i ojed na guzi su i dalje bili kriminalni, e onda sam otisla kod homeopate (u tom momentu je guza izgledala kao da je sela na ringlu - zive rane) dr koja se bavi homeopatijom je konstatovala enormnu kolicinu kandide (sto je u vise navrata potvrdjeno koprokulturom) mi je dala jedan preparat koji je za kandidu i jos jedan koji je za opste stanje organizma (prvi je trebala da pije deset dana, a drugi mesec). dve tri nedelje se nije desavalo i ja sam ponovo pala u ocaj, jer sam sve prethodno isprobala i vise nisam imala ideju sta da radim dalje, medjutim pred kraj terapije (26-27 dana od pocetka uzimanja preparata) ojed se skroz povukao i kandide smo se resili na moje veliko zaprepascenje i nevericu!!!! zato devojke iskreno i svim srcem preporucujem ODMAH cim dobijete dijagnozu da dete ima kandidu (ne gubite vreme sa bilo cim drugim) nego zovite dr Natasu Ostojic (ordinacija joj je na banovom brdu u Beogradu, ima jako puno dece i mora da se zakaze 5-7 dana ranije, pa valjda to veliko interesovanje pokazuje i kvalitet rada) broj telefona je 065 556 5551, i da posto je moje dete prevremeno rodjeno, skoro godinu dana sam joj davala gvozdje (legofer i ferum lek) medjutim hemoglobin je sve vreme bio nizak, a posle homeopatskog preparata (tog za opste stanje organizma) je bogu fala regulisan. i da, pregled kod dr je 3000 din, a kontrola 2500 din. imajuci u vidu pare koje sam dala za sve lekove i probiotike njena cena je zanemarljiva!