Alexxia

Član
  • Broj odgovora

    14
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. bret se sviđa post u temi od Alexxia u Školica za trudnice u vašem gradu   
    Ne mogu da shvatim kako tako nesto moze da kaze doktor! Mozda nekome nije pomoglo ali to ne znaci da je gubljenje vremena a osim toga puno toga mozes da saznas i nista te ne moze iznenaditi.

    Ja sam sada u 26. nedelji i ovo mi je treca trudnoca. Razmisljam da li ponovo da odem pa barem nekoliko puta da se prisetim tehnike disanja (moja cerka ima sada 8 i po godina ). Isla sam u prvoj trudnoci redovno ( u DZ Zarkovo - babica Slava je fenomenalna! ) i zaista sam bila prezadovoljna. Plasila sam se porodjaja i pored vezbi, mislila sam da necu moci da podnesem bol. Medjutim, kada sam usla u boks (imala sam indukovani porodjaj) i kada su kontrakcije pocele disala sam svaku onako kako sam ucila i ni jedan jedini bol do samog izlaska bebe nije bio nepodnosljiv. A strah je nestao, koncentrisala sam se da radim ono sto mi kazu i da svaku kontrakciju disem kako treba.
    Preporucila bih svakoj od vas. Ako ne smete da vezbate bar idite na casove disanja... znaci i pomaze. Ja nisam na drugom porodjaju zelela epidural, smatrala sam da mi nije potreban posto sam prvi put odlicno prosla.