dark lady

Član
  • Broj odgovora

    1
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana dark lady

  1. dark lady je dodao/la post u temi Koliko jedu vasa deca kolicinski u toku dana   

    Drage moje, ja sam od danas prvi put član bilo kakvog foruma . Oprostite mi ako to bude toliko očigledno
    Prvo ću vas sve pozdraviti i zahvaliti vam se na svim dosadašnjim komentarima, koje sam redovno čitala i koji su mi mnogo pomogli.
    Moja Elena ima danas punih 17 mjeseci. Od rođenja je njeno hranjenje bila noćna mora. Nekad joj naiđe da jede sve što joj spremim, nekad neće ništa. Danima već jede samo supu, suv hljeb i voće. Do prije mjesec dana je jela skoro sve ( samo što je njen obrok trajao po sat vremena), probala je sve vrste mesa, povrće je obožavala, grašak i mrkvu je jela sama dok nije nije imala ni zuba. ali, uvijek je to bilo na silu. Kad vidi kašiku, prvo se namršti , pa se rasplače pa tek onda uzme zalogaj, drži ga po 5 minuta u ustima i jedva na kraju proguta. Ko nije imao takav slučaj, ne zna šta je čupanje živaca iz korjena Ali ok, jela je, bar na silu. Hemoglobin joj je uvijek bio dobar, poslednji put čak 153. Valjda od voća, mesa, ne znam ni sama kako. Sa godinu dana je imala jedva 10 kg i 80 cm, ali joj je motorika ubrzana koliko je to moguće. To djete ni sekunde ne sjedi. Stalno hoda, trči, skače. Inače je vesela i nasmijana djevojčica. Osim kad je stavim u stolicu za hranjenje. Sad su joj nikle sve četiri četvorke ( a ima samo jedinice. Vjerovatno je i zbog toga odbijala hranu?!
    Pokušala sam i sa šarenim tanjirima i sa razlicitim bojama povrća u tanjiru i kroz igru i da jede u društvu druge djece, sve sam pokušala... Inače, ne jede slatkiše i grickalice, ne voli sokove, pije vodu ili čaj.
    Ima li iko prijedlog šta da radim sa njom.
    Naša pedijatrica kaže da ne brinem toliko, da nikad ni jedno djete nije ostalo gladno u kući u kojoj ima hrane
    Eto cure moje, nadam se da nisam bila naporna sa ovolikim pisanjem, ali morala sam se negdje požaliti, sad mi je već lakše