ACiD

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici ACiD

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice ACiD

  1. ACiD je dodao/la post u temi Kravlje mleko   

    mozda smo i mogli..ali smo htjeli da probamo i eto..on ga je super prihvatio.. nije ga mucio stomacic niti bilo sta drugo..sem sto mu je bila u pocetku bila tvrdja stolica ali i to je proslo... znam mame koje daju svojoj bebi od rodjena kravlje mlijeko (istina razblazeno)
  2. Ne možete da vidite ovaj odgovor jer se nalazi u temi za koju je potrebno 100 posts da bi bila pikazana.
  3. ACiD je dodao/la post u temi Adaptirana mleka   


    probaj da mu spremis griz sa mlijekom, kap secera i to bebcu daj..to ce ga zasititi i nece se buditi do jutra.. (dobro, mozda se ponekad probudi ako preko dana nije bio aktivan u uzimanju hrane)
    mozda da probas sa onim Good Night kasicama, i one su dosta efikasnog dejstva

    pozz
  4. ACiD je dodao/la post u temi Kravlje mleko   


    ne brini se nista.. tako je bilo i nasoj bebi..samo joj masiraj malo stomacic sa maslinovim uljem..
    tvrda stolica je cesta pojava kad se predje na kravicu..kad pocne da se steze samo joj podigni nogice da bi lakse mogla da se pokaki, iako zaplace (sto je mnogo vjerovatno) ne brini jer ce joj poslije biti super nemoj da odustajes od kravice ako joj se svidja
    jos jedan savjet - ako i kad joj dajes kasice, stavi joj jednu malu kasicicu maslinovog ulja i sve to umuti..nece osjetiti i stolica ce joj biti meksa..
    nadam se da sam pomogao...

    pozz..
  5. ACiD je dodao/la post u temi Kravlje mleko   

    izgleda da sam ja jedini tata na ovom forumu
    mi smo nasem sinu poceli kravicu da mu dajemo sa navrsenih 5 mjeseci i sve je ok..bilo je malo muke dok se nije navikao privih par dana al je sad sve ok.. dr. je i nama rekla da ne moze do 1god.. ali poslije malo ubjedjivanja nam je rekla da mozemo ali punomasno mlijeko (znaci 3.2).. sad smo poceli da mu mjesamo sa grizom i mljevenim keksom (po jedan obrok dnevno) i uziva u tome.. niti ga boli stomacic niti nista.. cak nasuprot tome, odlicno napreduje..

    pozz od mene