bokica30

Član
  • Broj odgovora

    6
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana bokica30

  1. bokica30 je dodao/la post u temi Voda za bebe   

    Chem, gde se moze kupiti Humana voda?
  2. bokica30 je dodao/la post u temi Voda za bebe   

    Drage mame, koju ste vodu davale svojim bebama? Da li ste prokuvavale vodu sa cesme ili ste kupovale flasiranu vodu za bebe tj. decu i tu vodu im davale bez prokuvavanja? Ako ste kupovale flasiranu zamolila bih vas da preporucite koja voda je najbolja za male bebe.
    Pozdrav od buduce mame!
  3. bokica30 je dodao/la post u temi Da li ste zadovoljni izabranim pedijatrima?   

    Drage mame, da li ste zadovoljni sa padejatrima? Kod koga idete, kod drzavnih ili privatnih? Da li je neko imao iskustva sa pedijatrima u domu zdravlja Dr.Ristic?
  4. bokica30 je dodao/la post u temi Kada ste počeli da kupujete odeću i opremu za bebu?   

    Ja sam u 34 nedelji i skoro sve sam kupila za mog bebca, jos su ostala kolica i auto sediste. Hocu da sve bude spremno i spakovano i da u 9. mesecu budem rasterecena sto se toga tice i da samo cekam kada ce se bebac roditi. Moja preporuka je Aksa radnja, ja sam tamo kupila skoro sve od kreveca, komode za povijanje bebe, ormarica, garderobe, pelena. . . I veoma sam zadovoljna i cenama i kvalitetom robe koju imaju. Takodje imaju jako sirok izbor robe i mozete sve naci na jednom mestu. Tako da njihove radnje toplo preporucujem, kod njih u radnji mozete dobiti spisak sa potrebnim stvarima kako za bebu tako i za vas kada krenete u bolnicu.
  5. bokica30 je dodao/la post u temi Doktori na porođaju   


    Draga Sara, hvala na korisnim informacijama. Ja isto planiram epidural da uzmem, idem na psihofizicku pripremu za porodjaj i stvarno cu dati sve od sebe da porodjaj prodje najbolje sto moze. Ali mi je takodje vrlo vazno da znam da pored sebe imam dr koji ce takodje dati sve od sebe da mi max. pomogne da bebac i ja prodjemo sto lakse na porodjaju i da sve bude kako treba. Cula sam dobre komentare za dr.Jelenu Stankovic iz Fronta, da li je neko imao iskustva sa njom?
  6. bokica30 je dodao/la tema Prirodni porođaj   

    Doktori na porođaju
    Drage trudnice i mame, kakva su vasa iskustva sa doktorima na porodjaju? Ja planiram da se porodim u Narodnom frontu ali do sada nisam imala iskustva sa njihovim doktorima, kog doktora bi preporucili i zasto?
    Hvala!
    • odgovora
    • pregleda