cokica

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici cokica

  • Rođendan 03/26/84

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice cokica

  1. cokica je dodao/la tema Posle porođaja   

    Skidanje kilograma posle porođaja
    Na koji način i uz pomoć kojih dijeta ste uspele efikasno da skinete kilograme posle porodjaja??? Da li ste koristile neke tablete za mršavljenje??
    • odgovora
    • pregleda
  2. cokica je dodao/la post u temi Krmelj kod bebe   

    Pozdrav. Imamo problem sa okom i nikako da ga se rešimo. U početku je oko drljavilo, tj. skupljala se bela drljica s vremena na vreme. Rekli su da je suzni kanal i da treba da se masira. To smo radili i radimo još uvek...ali ništa. U međuvremenu je počelo da drljavi žuto, uradili smo bris oka i ustanovili bakteriju klebsielu koju smo zaradili u porodilištu. Koristili smo kapi unifox, mast floxal i ispirali oko. Terapija je trajala pet dana i oko je prestalo da drljavi. Međutim od juče je opet počelo da drljavi, belo. Moja devojčica je inače napunila pre par dana dva meseca. Da li je neko imao sličan problem? Hvala
  3. cokica je dodao/la post u temi Kad je najbolje vreme početi bebu navikavati na nošu?   

    Mislim da je jako ružno vređanje i ismevanje nečijeg mišljenja. Zato i postoje forumi, da svako kaže svoje mišljenje i iskusto. Svako dete je različito i svi roditelji su različiti. Da li neko želi da stavi dete na nošu u 6,8,10....ili 24 meseca, to je njegova stvar. Onda kada roditelj smatra da je pravo vreme za nošu neka tada i krene da navikava svoje dete. Lično sam više za varijantu ranijeg stavljanja na nošu. Ne smatram da je to forsiranje deteta, jednostavno dete stiče naviku. Mislim da je lakše sticati detetu naviku dok je malo, postepeno...nego kasnije kada je svesnije i kada već ima naviku da sve radi u pelenama. Ne bih puno da filozofiram, postoji dosta razloga zbog kojih sam Sofiju krenula da stavljam na nošu sa nepunih 9 meseci i jako sam zadovoljna. Ponavljam, to je moje mišljenje i iskustvo. Svi smo različiti i uvek ima neistomišljenika, ali ne treba da se vređamo zbog toga. Veliki pozdrav!!!