tanguera

Član
 • Broj odgovora

  3
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


o članu/ici tanguera

 • Rođendan 04/23/77

Načini kontaktiranja

 • ICQ 0

Informacije o profilu

 • Lokacija Beograd

Aktivnosti člana/članice tanguera

 1. tanguera je dodao/la post u temi Zanimanje   

  ja sam brend menadzer u jednoj izdavackoj kuci. luuuudooo dinamican posao! trenutno mi nedostaje malo te dinamike i upoznavanja novih ljudi, ali kad pomislim na svakodnevnu kolicinu stresa, prezadovoljna sam sto dane provodim sa moja dva omiljena lica!
 2. tanguera je dodao/la post u temi Porodilište "Višegradska" - Beograd   

  Meni je trudnocu vodio doktor Milos Petronijevic i porodio me je carskim rezom, pre mesec i po dana. Rez mi se sad jedva vidi a doktor je bio i vise nego divan! Prvo sto je izuzetno normalno bice, kad god sam bila na pregledu nisam imala utisak stancovanja pacijentkinja, nego je svakoj posvecivao tih 10 minuta koje je svaka imala. Veliki je strucnjak i ja sam veoma brzo stekla poverenje u njega. Do tada nisam volela da vidim nijednog doktora a kamoli da sam im verovala.
  Pogotovo me je odusevio sto me je svaki dan obilazio na odeljenju carskih rezova, iako drugi lekari to ne rade... mozda svrnu jednom i to je to...
  Cela operacija je protekla rutinski i ja sam se brzo oporavila.
  Na odeljenju carskih rezova mi je bilo sasvim pristojno. Jeste da ima i normalnih i nenormalnih sestara...mladje su uglavnom sve super, ali ove starije su onako... ali nisam se mnogo obazirala na njih nego sam gledala da sto pre stanem na noge i da mi one sto manje trebaju... tako da sam vec na poluintenzivnoj radila vezbice u krevetu, vezbe koje sam ucila na vezbama za trudnice... onako omamljena od anestezije sam radila i vec sam sutradan bila na nogama.
  tako da je to moje iskustvo... jedino lose u celoj prici su mi bili bolovi koje svaka od nas ima, ali to naravno nema veze ni sa kim od njih vec do same prirode stvari...
  Doktor mi je stvarno od pocetka do kraja bio pravi profesionalac i sledeceg porodjaja se uopste necu plasiti jer znam da cu biti u sigurnim rukama.
 3. tanguera je dodao/la post u temi Porodilište "Višegradska" - Beograd