Komentari za tekst "Vaša 8. nedelja trudnoće"

Komentara
1608
Ostavite komentar
Zdravo svima. Ja sam u 8moj nedelji. Do sada bih vec ocekivala mucnine i povracanje, po onome sto cujem i citam. Ali nista..Nije da se zalim naravno :) imam hiljadu drugih simptoma,ali mi je malo cudno da prodjem bez toga, zanima me da li je jos nekome tako?
Ja u prvoj trudnoci nisam imala mucnine, a sad u druroj isto tako. Sve zavisi od zene do zene. ☺ Uzivaj. ☺
Zdravo,
Da li je neko imao problem drhtavice misica u trudnoci?
Svaki put kad spavam bilo popodne ili uvece kad se probudim i hocu da ustanem meni drhte misici po celom telu kao da nemam snage.To traje dok se ne razbudim i posle prodje. Pricala sam sa ginekologom prvo mi kaze da je manjak gvozdja ili magnezijuma a posle da je mozda pad šećera. Pijem vitamine PREMAMA ali ne prolazi. Da li je neko imao slično iskustvo?
Pozdrav,
Ja sam u 8 nedjelji, ja imam tremore(drhtavicu) ali kad popijem šoljicu kafe a nisam jela dovoljno. Trenutno pijem Orthomol natal vitamine u kojima ima gvožđe, cink jod svašta nešto. Nikakvih simptoma nemam tipa mučnina, grčeva, bolova. Jedino sam kao koala mogla bih spavati cijeli dan :) Porazgovaraj sa svojim ginekologom da možda probaš druge vitamine, ove bih svakome preporučila odlični su. I da trebas razlikovati da li ti tijelo podrhtava (tremor) ili imaš grčenje mišića. Sa srećom :)
Ljubi baba malog bebca. za 7 meseci sresce mo se boze zdravlja. nije vazan pol samo da je zdravo.. Ovo je prva trudnoca moje cere. Da znas da te jedva cekamo da te uzmemo u ruke.
Cao svim mamama :) Ja sam usla
u 8. nedelju i nosim blizance :) Ima li neka neki savet za predstojece dane i kako da smanjim mucninu i glavobolju ? :)
Ja imam neverovatne migrene,koje traju bukvalno po 3 dana,pracene mucninama,moja doktorka mi je rekla da slobodno mogu da pijem Paracetamol sirup (ako mi pomaze,jer je veoma slab), i da apsolutno ne steti plodu. Rekla mi je da nikako ne trpim bolove,tako da je to moje iskustvo sa glavoboljama i moja preporuka :)
Pozz svima! Jedno pitanje, jel pije neko folnu kiselinu?
To je obavezno za razvitak ploda.Ja sam pila i pre planirane trudnoce.Inace je dobra i za rad jetre
😃
Ja pijem folnak,i meni ne smeta :) doktor mi je rekao da se pije do 3-ceg meseca i da je dobro za bebu :)
Pijem je ja, ali mi je uzasno muka od nje, medjutim doktorka mi je rekla kako ce jos gore da mi bude tipa od elevita. Mada elevit sam pila u prvoj trudnoci od pocetka do kraja i nikada mi se nije smucilo.
pozdrav mame 😊 usla sam u osmi tjedan,nizak mi je tlak i fali mi zeljeza pa mi se stalno spava,ponekad me bole rebra i imam grceve kao pred menstruaciju. Da li imate neki savjet?
Pozdrav cure...ja sam u 8 nedelji
u danas sam ugledala iscjedak tamno smedje boje na ulosku...nije ga bilo puno,ali nekoliko kapi jeste...poslije par sati jos jedna veca tacka...bolova nemam...sada lezim i ne mrdam...ima li ko slicna iskustva..hvalaaa
Vidi sa lekarom obavezno,meni kada se to desilo prosli put zavrsila sam sa spontanim...
Imam braon iscedak i grceve ( cak i ostro probadanje koje ne traje dugo) Dr. kaze da je sve ok.
Hvala rado puno,nadam se da će mi kamilica pomoći,A sto se tice odmora odmaram koliko mogu,sobzirom da imam 16mesečnu zivahna devojcicu
Pozdrav Jasmina! Ja sam takodje u 8nedelji trudnoce... Sto se tice bolova trebas sto vise da odmaras a sto se tice sekreta normalno je da je pojacan, ja se sapiram sa cajem od kamilica i stvarno mi je ok... :)
Prvo da pozdravim sve buduće i sadašnje mame, ja imam devojčicu od 16 meseci,mnogo je zivahna i zahtevna, sada čekam opet bebu i ušla sam u osmu nedelju,imam jake bolove sa desne strane i krsta me jako bole da li neko ima sličnih problema, takodje mi je sekret pojačan po malo ćurka žućkaste boje,ima li razloga za brigu
I ja imam problema sa krstima, doktorica kaze da je to zbog zavaljene materice.
zdravoo svima ja sam trudna 6+4 i stalno sam umorna nemam snage ni za šta..ovo mi je prva trudnoća i ne znam da li je rizično što ovoliko spavam i odmaram..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Čestitamo roditeljima i upućujemo jedno veliko bravo za ekipu Hitne pomoći! »
Pogledajte video. Da li i kako reaguju na dodir, muziku, svetlo, raspoloženje? »
BBC je otišao u samoproglašenu "prestonicu blizanaca" u Nigeriji da istraži zbog čega je toliko blizanačkih trudnoća u malom ruralnom gradu Igbo-Ora »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Šta žene vide u takozvanom tata telu kod muškaraca »
Predstavljamo potencijalne rizike i kako da zaštitie svoju decu kada je u pitanju Roblox onlajn platforma za igre »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »