Komentari za tekst "Vaša 39. nedelja trudnoće"

Komentara
3027
Ostavite komentar
jooj evo ga jos malo. da li ti je prva bebica kao i meni?? da li se bojis???
i meni je termin 16og maja 😀😀😀😀
Da li je stigla mala Ana?? Kako se ti osecas?? Sve najlepse... Nama je termin za 10 dana tj. 16. Maja.... Da li jos neka mama ima isti termin??
za 10 dana mi je termin, a stomak mi se uopste nije spustio nego je bas visoko, i nisam otvorena samo prst. jel jos nekome tako.
Mi smo lezali do 37 nedelje, odrzavanje, lekovi, bolovi, kontrakcije... A saaadaaa, ama nista. Letim. Povremeno me boli stomak ali imam mozda 2-3 kontrakcije na dan. Jedva cekam da krene da upoznam svoju malecku :D
Zdravo.U 39-toj sam nedelji prst sam otvorena samo,nemam nikakve kontrakcije nit mi je pukao vodenjak beba se pomera i dalje.ali se malo bojim prva mi je trudnoca,a doktorica mi je rekla da cu se poroditi prije termina.Termin mi je 7 maj a plodova voda mi je zrela 3 -ci stepen.Pomagajte :)
Isti dan nam je termin :) Meni je grlic razmeksan, takodje nema kontrakcija... deluje mi kao da ce da uziva u stomaku i preko termina. Ja sam jako uzbudjena, uplasena, ne znam ni ja. Prva trudnoca takodje. Zelim ti srecu i da sve prodje najbolje moguce :)
cao svima,mi smo 38+3,znaci jos 10 dana do termina ;) nisam otvorena,za 5dana opet na kontrolu,...prije 2 dana sam bila sve je ok,doktor je rekao da ne bi trebalo do petka,u slucaju daa krenu bolovi ili punke vodenjak da ga zovem da idemo zajedno ;) e sad mene brine to sto radio mi je genikoloski pregled i bilo je bolno,i od tada bebica mi se smirila,evo dva dana skoro da je i ne osjetim,jel moguce da je to signal da je porodjaj blizu,ne spavam stalno drzim ruke na stomak i cekam da me jako udari kao do sad,e sad ne znam dal sam previse opterecena il nesto nije u redu pa me ne udara kao prije ;) prva mi je trudnoca pa sam istraumirana,molim ako neko moze da odgovori ? hvala i srecno svima ;)
Draga meni je druga pa opet nista ne znam xD Davno bese prva. I moja beba je vec jedno 4 dana bas bas mirna. Termin mi je za 12 dana... A opet meni dr rece da se bebe bas uznemire kad hoce napolje tj postanu bas aktivne. A cula sam i suprotno. Hm hm hm...
Ja Sam usla u 39-tu i u poslednjih par dana ima znatno manje pokreta.Kazu da bebe skupljaju snagu za porodjaj tako da se manje ritaju i guze lol.Sve je ok, ja idem redovno na ctg, bebini otkucaji su super a od mojih kontrakcija nista:-/
Moguce da ce porodjaj uskoro da krene ako ne osecas pokrete kao do sada. Kazu da beba hoce da se smiri na 2-3 dana pred porodjaj, a moguce da je i dokgor to video cim ti je tako rekao. Srecnooo! :-)
Mi smo prije 3 dana udli u 39. Tt. Imam neke mucnine, ponekad koji grc, i tako.. Stomak se je jako dole spustijo, nadam se svakog trena! Inace termin nam je 28.04... Jos 11 dana:) sretno svima pa i meni😁
Zdravo mamei buduce mame :-) Meni je termin 30 aprila i sad cekam decaka. Jedva cekam da se porodim. Sad se vec teze i krecem i ledja me bole. Dali vama kao i mene muci kiselina? Koliko ste se ugojile? Ja sam 16 kg.... Veliki pozdrav od nas
Kiselina i bol u gornjem delu izmedju materice i dijafragme mi je nesnosan vrč mesecima. Dr simptome nemam, kontrakcije su bezbolne variraju po učestalosti a ja sam veoma aktivna i dalje. Za kiselinu nekad uzmem rupurut, nekad sodu a nekad presedim celu noć.
Meni je termin 2.maj.Ugojila sam se 14kg.Kiselina povremeno nocu.Al me zato bas pece pod rebrima.
i meni je termin 30 april :) i zgaravica me toliko muci da nema spavanja nikako a plus i bolovi u ledjima zbog kojih se jako tesko krecem, pa bolovi u preponama uf. uglavnom jedva cekam da nam bebica dodje, a i da se ja malo "odmorim" :)
Mameee kada vam je termin, gde se poradjate? Hajde da razmenimo neka nova iskustva, posto sam iscitala maltene sve komentare dole :) ja jos 12 dana, nista ne ukazuje na to da ce porodjaj skoro, a prevacivanje preko termina mi deluje ravno ludilu... Kako se vi osecate?
Caooo 😊 Nama je ostalo jos dve nepune nedelje, tj.termin je 29.4. Ja uopste nemam osecaj da ce skoro, sve je kao i do sada. ☺ Porodjaj-Betanija ☺
Danas sam usla u 39. nedelju. Poradjam se u Uzicu, svakim danom mi je sve teze, jedva cekam porodjaj posto imam problema sa oticanjem nogu i ruku, to mi bas smeta. Termin mi je 27.4. al ja bih volela da porodjaj sto pre krene. U cetvrtak na kontroli bebac je imao oko 3400g. :-)
Caos svimaa... Da li neko moze da mi kaze kako izgleda kada sluzni cep ispada? Hvala
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Fundalna masaža smanjuje krvarenje za 60% »
Ovo je vrlo značajan naučni podvig koji će odrediti budućnost lečenja »
Ovo je vrlo značajan naučni podvig koji će odrediti budućnost lečenja »
Pronalaženje prave strategije za mršavljenje može delovati kao nemoguća misija »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Ulaz na Naučni piknik je besplatan za sve zainteresovane »
Jednostavna, zabavna tehnika pomaže deci da razviju disciplinu i urednost kroz igru slaganja odeće. »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Balans između stvarnog i virtuelnog sveta pruža deci priliku da koriste tehnologiju na koristan i kontrolisan način »
Umesto šećera za večeru, ova verzija obiluje zdravijim namirnicama »