Komentari za tekst "Vaša 7. nedelja trudnoće"

Komentara
2073
Ostavite komentar
mozda 8mm
Jesam li ja jedina koja se u 7. nedelji oseca kao baloncic? Cini mi se da mi stomak raste a boga mi sam nabacila i spojlere...a tek sam na pocetku :/
Ista stvar,7. nedelja ,stomak mi se vec vidi i rasirila sam se u kukove dobro ,i nabacila spojlere i 2-3 kg.kaze mi dragi na oci se siris ,od kukova ,stomaka a i grudi su vec dosta vece.nema mucnina i takvih simptoma.je li ovakva promjena na pocetku u redu ?
i sa mnom je tako...nisi jedina😃
Ana, jako mi je zao. Razumem te jer sam pocetkom godine prosla kroz isto kao ti. Glavu gore!
Ja sam od danas u sedmoj nedelji I od sinoc mi se pojavio braonkast sekret I malo bol u ledjima, da li neko ima slicne tegobe :(
pozzzz
cao Iva, samo da prasam posto sam i ja 6+ 5 . taj sekret je svaki dan ili samo se jednom pojavio ? izvini zbog jazicne bariere , jas sam iz Mk. Ja imam to od ponedelnik. Dale su mi utrogestan , od juce uh koristim i sekret je jos takav a sa bebom je sve u redu :-)
Cao Iva!
Meni se to desilo u 5 nedelji. Doktor mi je dao utrogestan vaginalete. Plod je u redu, mozda je zbog samog usadjivanja ploda, ali za svaki slucaj jer je mozda u pitanju i manjak progesterona.
Najbolje da odes kod ginekologa, eto da potvrdis da je sve kako treba,pa ce ti on vec reci sta dalje.
Ćao svima, po mojim proračunima i ja sam u sedmoj nedelji trudnoće. Nemam nikakvih tegoba, osim što mi se spava više nego obično. Imam jednu nedoumicu. Naime, pregledali su me i dr u Narodnog Fronta i dr u domu zdravlja i imaju potpuno različita mišljenja. Toliko o tome da su dve glave pametnije od jedne. Dr u domu zdravlja kaže da je plod mali i da slabo napreduje i da moram da idem na kiretažu, a dr iz Fronta kaže da je sve ok i da sačekam još jedan ultrazvuk kod njega kako bismo tačno utvrdili šta je u pitanju. Ali on generalno misli da je sve u redu jer je video srce na ultrazvuku. Da li je neko imao slična iskustva? Pojedoh se živa da nešto nije u redu.
Nažalost, ispostavilo se da mi je plod u međuvremenu uginuo... Držim se nekako i naravno pokušaćemo ponovo...
posle sedam godina,nasa srecica je tu. 7 nedelja,prosle nedelje smo bili kod ginekologa i sve je ok,redovne kontrole i ogestan complex. Imam problem sto sam stalno gladna i spava mi se,ovako se super osecam. Zelim svima srece i poruku da se Nikada ne predaju :-):-):-):-):-)
Cao Jelena. Ja sam 7+2, i osecam zavisi sta jedem. Par dana nadutost i zatvor i pisle je se sve vraca u normal
Da li neka od vas osjeća nadutost stomaka, da li je to 'normalno'?
normalno...i nadutost i zatvor i grcevi u stomaku....sve je idividualno od zene do zene...☺
Zdravo mamice...:) evo da se i ja oglasim... 7 nedelja i 5 dana....:))) juce smo bili na ultrazvuku, bebac ima 14mm, i cuju se pravilni otkucaji srca... ne mogu da vam opisem taj osecaj, zaista nesto neprocenjivo...
poz svima ja sam nova na forumu bas ima zanimljivih tema...ja sam sedma nedelja i kao ipredhodnih puta osecam se super nemammucnine niti ikakav simpton trudnoce zelela bih svim trudnicama da imaju laku trudnocu i da uzivaju u njoj kao i to da se lako porode i dobiju zdravu i zivu bebe.. :)
u 7. sam nedelji trudnoce, sledece nedelje mi je zakazan prvi ultrazvuk, pomalo strepim i samo se nadam otkucajima srca :) Nemam mučnine već pre bih rekla učestale
gladi...trudim se da jedem zdravo, osetljivija sam i emotivnija ooo da nego inače...grudi su mi uveče osetljive i povećane..po noći se budim dva puta uvek u isto vreme i mokrim u većim količinama, a od sinoć sam počela jako da se znojim po noći...stomak me nekad malo i slatko bolucne više iznad prepona sa leve strane....valjda je sve to normalno..opisah svoju sedmu nedelju baš detaljno:))
molim pomoc?!!!u sedmoj nedelji trudnoce sam i pojavio mi se braon iscedak na vesu da li je neko imao slican problem i ako jeste neka mi pise,ima li mesta panici????? Hvala unapred :/
tijana ja sam u petoj nedelji prokrvarila. krenulo je kao braon iscedak da bi nakon par dana bila sveza krv. otisla u Visegradsku i dobila utrogestan dj pijem i mirovanje. sve je to normalno,ali svakako treba reci ginekologu da bi dobila terapiju. sve najbolje
Moras da mirujes i da uzmes odogavajucu terapiju koju ti doktor prepise, to je uglavnom utrogestan i folnak, tj ja uzimam femibion 1.
Drage mame, i ja sam sedma nedelja, mucnine su prisutne, nekad od rane zore i stanje onemocalosti, ponekad toliko da je skoro nepodnosljivo, ali sve to se uz pomoc snage volje i bliznjih koji te vole i raduju se buducem malom bebcu, prevazidje. Svima nam treba podrska i ja je od sveg srca delim sa svima vama, drage, buduce mame !
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Čestitamo roditeljima i upućujemo jedno veliko bravo za ekipu Hitne pomoći! »
Pogledajte video. Da li i kako reaguju na dodir, muziku, svetlo, raspoloženje? »
BBC je otišao u samoproglašenu "prestonicu blizanaca" u Nigeriji da istraži zbog čega je toliko blizanačkih trudnoća u malom ruralnom gradu Igbo-Ora »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Šta žene vide u takozvanom tata telu kod muškaraca »
Predstavljamo potencijalne rizike i kako da zaštitie svoju decu kada je u pitanju Roblox onlajn platforma za igre »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »