Komentari za tekst "Vaša 39. nedelja trudnoće"

Komentara
3027
Ostavite komentar
Ja sam super ☺ osim laznih kontrakcija i dijareje nista me ne muci ☺ svaki dan se nadam bebici 😂 ne mozemo docekati termin 😘😘 srecno buducim mamicama 💋❤
Pozdrav mamice, imam jos 10 dana do termina, dosad na pregledima imala sam normalan krvni pritisak. jucer i jutros bio je 140/85. Osjecam blagu vrtoglavicu i glavobolju. Imate li kakav savjet s obzirom da mi je dr na godisnjem i dolazi tek za sedam dana. Da napomenem imam urednu trudnocu bez bilo kakvih problema. Hvala
Meni je par dana bio povisen u 38 sedmici, skoro cijeli dan a navece padne i tako par dana. Moze biti od dosta tecnosti, ali svakako trebate prijaviti doktoru 😘 srecno
Javi se bilo kom doktoru i to hitno!!! Dr u domu zdravlja, hitnoj pomoci, urgentnom... pritisak iznad 135 mora da se prijavi dr.
Drage mame, da li se pred planirani vaginalni porodjaj uzimaju karlicne mere? Ja ne zivim u Srbiji, a ovde gde zivim praksa je potpuno drugacija..
Uzimaju se. Bar ovde gde sam ja, Narodni Front, a predpostavljam i u drugim porodilistima.
Epidural? Da ili ne? Iskustva?
Ja sam se porodila 16.08.2017, uzela sam epidural i bilo mi je fantasticno prvi 1 h, medjutim, izgleda da se epidural nije razlio ravnomerno po telu, pa je tu doslo do veoma jakih bolova sa leve strane, trnjenje leve noge i kicme, bilo je bas bolno narednih 2 h, medjutim, sam porodjaj kao porodjaj jedva da sam osetila, i usivanje, sve je lakse. Samo eto, ja nisam imala bas srece da deluje po celom telu. :)
Ja sam ga uzela kod porodjaja sa prvom bebom. Pokušala sam bez, išlo je predugo i bila sam izmučena i da boli-boli i pitala sam za epidural. Srećom, još uvijek sam bila u fazi gdje mogu da ga primim. Kad su ga dali i kad je počelo djelovanje ja sam došla sebi, gurala, učestvovala u porodjaju bez bolova i poslje toga nikakvih problema. Sad sa drugom bebom sam odlučila odmah ići na epidural, ni ne pokušati bez. Sretno!
IMALI KO DA SE PORADJA U ZEMUNSKOJ BOLNICI,TERMIN 25.08💟🎆
pozdrav, da li neko moze da mi opise kako se osjecaju kontrakcije :) prva mi je trudnoca, i nisam bas sigurna kako izgledaju te "lazne" kontrkacije..
Kao menstrualni bolovi. A mogu da te bole i ledja u donjem delu.
39 nedelja sam dal se nekoj desilo da se beba umiri.
Meni se umirila i osjecam se kao da trudna nisam..vec dan ili dva:-) termin 24. avgust
Cao,ima li ko da se poradja u Visegradskoj u narednih par dana?
Nama je 22.08. 😀
25.08😀
Pozdrav drage trudnice. Mi smo 39 nedelja i planiramo porodjaj u Zemunskoj bolnici. Ima li neka mamica iskustva sa porodjajem carskim rezom tamo?
Drage mame, mi smo sada 39. nedelja. Jutros sam primetila obilni iscedak rozikasto-braonkaste boje, da li je to ispao sluzni cep? Inace imam i kontrakcije (do 60) na ctg-u. Sta vi mislite da li ce krenuti porodjaj ubrzo? Pozdrav! :)
Evo da se javimo. Stigao je sin Luka 11.08. Hvala dragom Bogu👶🍼
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Čestitamo roditeljima i upućujemo jedno veliko bravo za ekipu Hitne pomoći! »
Pogledajte video. Da li i kako reaguju na dodir, muziku, svetlo, raspoloženje? »
BBC je otišao u samoproglašenu "prestonicu blizanaca" u Nigeriji da istraži zbog čega je toliko blizanačkih trudnoća u malom ruralnom gradu Igbo-Ora »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Šta žene vide u takozvanom tata telu kod muškaraca »
Predstavljamo potencijalne rizike i kako da zaštitie svoju decu kada je u pitanju Roblox onlajn platforma za igre »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »