ljix

Član
  • Broj odgovora

    6
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici ljix

  • Rođendan 12/12/77

Načini kontaktiranja

  • Website URL http://
  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice ljix

  1. ljix je dodao/la post u temi S.O.S.   

    hvala vam na savetima , mislim da cu ipak malo sacekati posto mi je i curkanje i bolovi prestali, tako da sam za sada ok, rekla mi je dr da joj se javim ako krene jace i ako krene krv, kaze da jajnici hoce da bole od progesterona. Pa videcu ovih dana kako ce se odvijati. Inace nova sam ovde i imam sina Igora 3godine i eto sada se nadamo jos jednoj bebici.
  2. ljix je dodao/la post u temi S.O.S.   

    Ja sam u osmoj nedelji trudnoce pre neki dan mi se pojavio rozikast sekret i dr mi prepise utrogestan vaginalno i oralno al sad me jajnici bole pomalo ovaj levi malo vise koci mi nogu do kolena skroz .Jel imao neko slican problem?
  3. ljix je dodao/la post u temi Kada se razbolimo u trudnoći   

    kada mi je herpes izasao zvala sam doktoricu i rekla mi je da nije opasno posto mi nije prvi put a nadam se da ni ova prehlada nece uticati na trudnocu, hvala ti za savete
  4. ljix je dodao/la post u temi Kada se razbolimo u trudnoći   

    ja sam na samom pocetku trudnoce i svasta me je snaslo prvo mi izadje groznica a sada me stisla i neka prehlada , glava me boli nos mi je zapusen grlo me boli a od lekova koliko znam nesmem nista , jedino me brine koliko to moze da utice na ravoj ploda.
  5. ljix je dodao/la post u temi Herpes na usni   

    Hvala puno na ovim odgovorima i meni se bas jutros pojavio herpes na usni a u sedmoj nedelji trudnoce sam malo sam se uplasila al nije mi prvi put da imam herpes, nadam se da ce sve biti ok.