Poštovanjem 10 osnovnih pravila ponašanja na bazenu, u vodi i kraj nje, deca mogu da izbegnu opasne situacije, neželjene ishode na bazenu, kako u vodi, tako i kraj nje.
Kao majka troje dece, ne želim da idem u penziju. Želim da radim! Želim da, kada odlučim da promenim posao i radno mesto, imam jednake šanse kao i svi ostali.

Izluđujuća tuga stavila je glatki sjaj straha na površinu svega što sam osećala

Proces automatizacije traje u proseku od 6-9 meseci. Koliko je vremena potrebno da se glas automatizuje zavisi od nekoliko faktora.

Žao nam je, još uvek ne možete da upoznate našu bebu

 

 

 
 
Već nakon jednog dana ispostavilo se da je u stanu sa još jednim dečakom, bebom od šest meseci i mužem studentom na master studijama, onlajn-nastava beskrajan izvor stresa.
Nepisano je pravilo da zimi mama i tata ukidaju plivanje deci. Ograničavaju ga samo na letnje mesece. U samom startu to je greška. Plivanje nije sezonska aktivnost.

Ovaj tata pokazao je da život sa trojkama ne mora biti težak

Ovo nije lekcija o roditeljstvu. Ovo je moja priča o plivanju i na koji način mi je plivanje pomoglo da se lakše nosim sa svakodnevnim roditeljskim obavezama.
Prilikom upisa dece u prvi razred primetila sam da određeni broj dece nepravilno drži olovku u ruci, da nemaju dovoljno razvijenu grubu, a ni finu motoriku.
Ovaj video je namenjen deci koja tek počinju da uče da čitaju, kao i deci koja nisu iz nekog razloga ovladala tehnikom čitanja ili deca koja imaju disleksiju.
Sećate se mame Simonide i priče o tome kako su želeli troje dece, a dobili blizance? I devojčice Teodore kaja je to sve jako želela, pa joj se želja i ostvarila?
Ako su deca savladala analizu i sintezu reči, što predstavlja prvi korak u osposobljavanju da čitaju i pišu, sledeći korak je da deca nauče azbuku.
Mama Marina je za nas pripremila savršen jesenji ručak na kašiku kog će obožavati cela porodica. Da li vam se dopada?
Svaki sport, kao i plivanje, decu uči važnim životnim veštinama od najranijeg uzrasta. Pitanje je samo na koji način i koliko se treneri posvećuju takvom pristupu u plivanju...

I ne mogu da prestanem da te gledam... dok tako mirno spavaš... 

Leto je idealno vreme za ukusne i sveže zalogaje i najlepše kombinacije »
Nije retka pojava da beba ugrize mamu tokom dojenja - ali i za to postoje razlozi »
Vakcine se pre puštanja na tržište rigorozno testiraju i prolaze niz istraživanja »